- Makaleler
- 3
Naruto, HxH, Death Note, Aot.
Naruto, HxH, Death Note, Aot.
Sadece 9 tane anime yazıyordu. Yazdıklarımın hiç birisi yazmadığı için yazdım.Hepsini izledim. Myanimelist baksaydınız keşke.
Sadece 9 tane anime yazıyordu. Yazdıklarımın hiçbirisi yazmadığı için yazdım.
Doğrudur, siteyi kullanmayı fazla bilmediğim için bakamadım da tam listenize. Siz deyince farkettim tabi bunuSiz sanırım favori animelerime bakmışsınız. Bir yandan da bende de hata var açıkçası direkt anime listesini atmak yerine profili atmışım. Buyurun liste:
![]()
wynped's Anime List - MyAnimeList.net
myanimelist.net
Demon SlayerBu aralar gerçekten anime kıtlığı çekmekteyim. Son 1 aydır hangi seriye başlasam veya eskisinden devam etsem bir zaman veya sezon sarsa bile sonra yarıda bırakıyorum. Anime olarak konusu spor dışında gerçekten hiç fark etmez fakat yapımın gerçekten kaliteli olması veya klişe konu, klişe karakterler ve klişe olaylardan uzak durması en önemli kriterim diyebilirim. Zira bunlardan gerçekten bıktım sanırım.
İzlediğim animeler için myanimelist:
![]()
wynped's Profile - MyAnimeList.net
Check out wynped's anime and manga lists, stats, favorites and so much more on MyAnimeList, the largest online anime and manga database in the world! Join the online community, create your anime and manga list, read reviews, explore the forums, follow news, and so much more!myanimelist.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.