Filler içinde kaliteli olan bölümler var bence ya, bounto bölümleri güzeldi bence.
Bleach bende başlayacağım. Güzel, değil mi? Konusunu açıklayabilir misin kısaca.

Romantizm istiyorsan verebilirim hocam.

Hocam filler derken ne demek istiyorsunuz (diziye bakmadım)
Manga da olmayan ana hikayeden bağımsız yapımcı şirketin yaptığı boş beleş bölümler bir kaçı iyidir genele bakıldığında gereksiz.

Bleach bende başlayacağım. Güzel, değil mi? Konusunu açıklayabilir misin kısaca.

Romantizm istiyorsan verebilirim hocam.
Shinigami kötü ruhun peşine düşüp, dünyaya geliyor. Orada da baş karakter İchigo ile karşılaşıyor. Kötü ruh shinigamiyi yaraladığı için güçlerini İchigo'ya devrediyor. Ve İchigo'nun shinigami olma evrelerini, hayatını izliyoruz aslında.

Yok be hocam sürekli aşk sürekli cinsel ilişki falan hiç sevmiyorum.
Spy x Family , Ao no exorcist , Kimetsu no Yaiba , Fate/Zero , Code geass gibi animeler izleyebilirsin. Clannad, Overlord, SAO, Jojo, FullMetal Alchemist, Hunter x Hunter, Higurashi no Naku Koro ni Kai olabilir. Daha çok isterseniz verebilirim.

Yarısı filler zaten onları geçersin. İzlerken bayağı sarıyor o yüzden hızlı biter.

Benim önerim Bleach ama.
naruto fillerları olmadan bi hiçtir. filler olmadan ne hikayeden bişey anlarsın nede karakterleri ana karakterler dışında [sasuke naruto sakura] anlayamassın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…