Anime önerisi

Filler içinde kaliteli olan bölümler var bence ya, bounto bölümleri güzeldi bence.
Bleach bende başlayacağım. Güzel, değil mi? Konusunu açıklayabilir misin kısaca.

Hocam günde 3.5 saat falan ediyor galiba 10 bölüm ve her gün 3.5 saat izlemek gerçekten biraz zor yani kendi adıma konuşuyorum animeyi izlemek için değil zevk almak için izliyorum ve gün içinde boş olduğum zamanlar değişiyor yani mesela bir gün 6 7 saat anime izlerim 1 hafta boyunca günlük 1 bölüm falan yani bu şöyle izlersen şöyle biter olayları bence saçma.

[bu yazdığımı ciddiye almayabilirsiniz neden yazdım bende bilmiyorum düzgün yazdım mı onu bile bilmiyorum]
Romantizm istiyorsan verebilirim hocam.

Hocam filler derken ne demek istiyorsunuz (diziye bakmadım)
Manga da olmayan ana hikayeden bağımsız yapımcı şirketin yaptığı boş beleş bölümler bir kaçı iyidir genele bakıldığında gereksiz.

Bleach bende başlayacağım. Güzel, değil mi? Konusunu açıklayabilir misin kısaca.

Romantizm istiyorsan verebilirim hocam.
Shinigami kötü ruhun peşine düşüp, dünyaya geliyor. Orada da baş karakter İchigo ile karşılaşıyor. Kötü ruh shinigamiyi yaraladığı için güçlerini İchigo'ya devrediyor. Ve İchigo'nun shinigami olma evrelerini, hayatını izliyoruz aslında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı