Anime önerisi

WollyAtom

Femtopat
Daha fazla  
Başlıkta olduğu gibi anime önerisi istiyorum. Sevdiğim animeleri yazayım bu tarz olursa mutlu olurum.

Berserk 1997 en sevdiğim animedir ayrıca.
Hajime no Ippo.
JoJo.
AOT.
GTO.
Solo Leveling.
Demon Slayer.
Chainsaw Man.
Fate/Zero

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta olduğu gibi anime önerisi istiyorum. Sevdiğim animeleri yazayım bu tarz olursa mutlu olurum.

Hajime no Ippo.
JoJo.
AOT.
GTO.
Solo Leveling.
Demon Slayer.
Chainsaw Man.
Fate/Zero
fate zero izlediysen diğer animelerinide izleyebilirsin tavsiye ederim

onun dışında kingdom animesi ve shangri la frontier animesini öneririm

Fate in diğer animelerini de izledim ama Zero kadar beğenmedim shangri la frontier ilk defa duydum Solo Leveling'e benzetmişler teşekkür ederim tavsiye için.

Manwha istersen the beginning after the end var manwha bittiği yerden novelden devam edin asıl olaylar novelde.
Hikayesi Naruto One Piece seviyelerinde.

Manwha istersen the beginning after the end var manwha bittiği yerden novelden devam edin asıl olaylar novelde.
Hikayesi Naruto One Piece seviyelerinde.

Teşekkürler bu da ilgimi çekti komik olan Naruto ve One Piece de izlemedim ama One Piece izlemeyi çok istiyorum bölüm sayısı çok uzun aynı zamanda üniversite ye hazırlandığım için ikisini birlikte yürütemem diye korkuyorum.

Teşekkürler bu da ilgimi çekti komik olan Naruto ve One Piece de izlemedim ama One Piece izlemeyi çok istiyorum bölüm sayısı çok uzun aynı zamanda üniversite ye hazırlandığım için ikisini birlikte yürütemem diye korkuyorum.

İlk Naruto'yu izle bence nasıl izlerim diyorsan.
Naruto ikiye ayrılır Naruto ve Naruto shipuden.

Naruto= Naruto'nun çocukluğunu anlatıyor (220 bölüm)
Naruto shipuden= Naruto'nun gençliğini (16 17 ) (500 bölüm)
Yaşlarını anlatıyor arada filmler var.

İzleme sırası

Filler list
Not: Naruto'yu ortalama 4-6 ayda bitirirsin ve önünde üniversite sınavı vb varsa ertele.
The beginning after the end manwhasını sonra da noveli( novel bayağı uzun) oku ileride çok iyi seri.

Filler = ana hikaye etkisi olmayan yan hikayeler.

Şimdi gördüm üniversite hazırlanırken bırakın ikisini tekini bile izlemeyin.

Hajime no Ippo.
JoJo.
AOT.
GTO.
Solo Leveling.
Demon Slayer.
Chainsaw Man.
Fate/Zero
Eğer spordan gideceksen, Stars Align veya Ashita no Joe gibi animelere bakabilirsin. Attack on Titan (AOT) tarzı yapımlar arıyorsan Dororo, Parasyte veya Guilty Crown olabilir. Fate/Zero gibi serileri seviyorsan, Magi'ye bakarsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı