Anime ve manga önerisi

372121

Kilopat
Animesini izleyip mangasını okumak istiyorum.
Seraph of the end vampire Knight ve death Note'u böyle bitirdim.
Netflix de olsun sadece animesi bu şekilde bana anime önerir misiniz?

Violet Evergarden çok güzel bir animedir, ayrıca Netflix yapımı olması lazım. Your lie in April'de aynı şekilde. Söylediğin animelerle pek alakası yok ama yine de önermek istedim.

Hocam aradığın şey Yakusoku no Neverland. Zaten gizem animesi. Oldukça akıcı. Tavsiyem ilk sezonu izle sonra mangaya geç. İkinci sezon manga ile bağlantısı kopuyor. Halbuki mangaya bağlı kalsa müthiş bir şey ortaya çıkacaktı...

Sonraki tavsiyem Akame ga Kill. Bu da aynı şekilde manga ile bağını koparıyor. Ama animesi farklı bir tatla bitiyor, mangası farklı bir tatla bitiyor. Önce animeyi izle derim.

Bi tavsiyem de Relife. Animesi kısa. İlk sezon 13 bölüm. İkinci sezonu yapmak yerine 4 bölüm ovası var. Anlayacağın üzere bunda da manga ile bağı kopuyor ama kötü değil yine de. Ayrıca bunun mangası renkli. Web manga olarak geçer.

Animelerin çoğu mangadan yapılıyor, bu şekilde çok anime bulursun. En meşhuru da Attack on Titan'dır. Zaten onun animesini izleyen otomatik olarak mangaya da geçiyor, nereler farklı diye merak ediyor.

Hocam gördüğün üzere anime ve manga arasında farklar hep var. Kimi zaman az kimi zaman çoktur. Bu farkın aşırı fazla olduğu manga Tokyo Ghoul var mesela. Arada dağlar kadar fark var.

Daha da yazarım da şimdilik bunlar yeter sana :)

Hocam aradığın şey yakusoku no neverland. Zaten gizem animesi. Oldukça akıcı. Tavsiyem ilk sezonu izle sonra mangaya geç. İkinci sezon manga ile bağlantısı kopuyor. Halbuki mangaya bağlı kalsa müthiş bir şey ortaya çıkacaktı...

Sonraki tavsiyem akame ga kill. Bu da aynı şekilde manga ile bağını koparıyor. Ama animesi farklı bir tatla bitiyor, mangası farklı bir tatla bitiyor. Önce animeyi izle derim.

Bir tavsiyem de relife. Animesi kısa. İlk sezon 13 bölüm. İkinci sezonu yapmak yerine 4 bölüm ovası var. Anlayacağın üzere bunda da manga ile bağı kopuyor ama kötü değil yine de. Ayrıca bunun mangası renkli. Web manga olarak geçer.

Animelerin çoğu mangadan yapılıyor, bu şekilde çok anime bulursun. En meşhuru da attack on Titan'dır. Zaten onun animesini izleyen otomatik olarak mangaya da geçiyor, nereler farklı diye merak ediyor.

Hocam gördüğün üzere anime ve manga arasında farklar hep var. Kimi zaman az kimi zaman çoktur. Bu farkın aşırı fazla olduğu manga tokyo ghoul var mesela. Arada dağlar kadar fark var.

Daha da yazarım da şimdilik bunlar yeter sana :)

Çok fazla yazmışsın çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı