Önerir misiniz?Depresiflik içermeyen animeler de var. One Piece'i de herkes sevecek diye bir kural yok zaten.
Depresif yapıtları severim fakat animasyon olunca ciddiye alamıyorum.
Önerir misiniz?Depresiflik içermeyen animeler de var. One Piece'i de herkes sevecek diye bir kural yok zaten.
Hemen One piece ile başlarsan tabii soğursun. Tonikaku kawaii veya One punch man gibi animelerden başla.
Bakın, ön yargımı kırmaya çalışıyorum. Sizden öneri istiyorum.Kesinlikle. One Piece 2. animemdi. İlk açtığımda "ömrümün sonuna kadar izlesem bitmez bu" diye kapattım.
hangi konunun resimleri. 0-0Bence biraz zaman kaybı ama sadece hoşuma giden kısmı resimleri.
Bakın, ön yargımı kırmaya çalışıyorum. Sizden öneri istiyorum.
Tonikaku kawaii, kaiko sareta ankoku heishi (30-dai) no Slow'na second Life, otonari no tenshi-samani ıtsunomanika dame ningenni sareteitaken ve tondemo skill de ısekai hourou meshi. Birincisi romantik komedi ikincisi rahat şeytan kahraman Vs'si tarzı üçüncüsü lise romantizmi ancak ergence olanlardan değil sonuncusu ise farklı dünyadan çağırılan kahraman hakkında ancak kesinlikle açken izlemeni önermem.Bakın, ön yargımı kırmaya çalışıyorum. Sizden öneri istiyorum.
Sen hayatında kaç tane yerli kahramanların hikayesini okudun?
Konuya Anime/Manga takip etmeyen bir kişi olduğumu belirterek başlıyorum.Bence biraz zaman kaybı ama sadece hoşuma giden kısmı resimleri.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.