Az önce dediğim örnek işte. "Millie Bobby Brown'a merak saran bir arkadaş vardı hemen yolladık." ne kadar saçma geliyor kulağa öyle değil mi? Anime olunca saldırmak serbest ama. Dediklerimize cevap veremiyip dümdüz saldırması da ayrı bir olay.
Kimsenin Millie ile bir derdi yok. Bak senin sevdiğin bir şeye saçma sapan bir saldırı olunca sinirlendin(Ki bu hakkın. Eleştiri değiş çünkü, saldırı.) senin yaptığında bu, millete sevdiği bir şey yüzünden saldırmak.
Kimsenin millie ile bir derdi yok. Bak senin sevdiğin bir şeye saçma sapan bir saldırı olunca sinirlendin(ki bu hakkın. Eleştiri değiş çünkü, saldırı.) Senin yaptığında bu, millete sevdiği bir şey yüzünden saldırmak.
Benim sorunum Millie Bobby Brown ile. Yaşından büyük işlerle uğraşıyor ve oyunculuğu bana berbat geliyor. Ama fanlarına saygı duyuyorum. Senin anime izleyenlere yapmadığın şeyi yapıyorum yani.
Toksik animeciler yine eleştirileri kaldıramayıp saldırıya geçmiş Bir LGBT iki şu animeciler kadar zehirli kitle yok gerçekten şu dünyada.
Otaku bile hak getire bunların yanında