Animeler izlemeye değer mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anime izlemeye çalıştım 15 dakika dayanamadım. Konuşmaları, çizimleri falan aşırı absürt geliyor bana, seven insana saygım var ama her yerde anime profil fotoğrafı yapıp şu animeyi şu kadar izledim bu anime bu kadar güzel diye savunmaya çalışan insanlara saygım yok.
İnsanlar izlediği ve sevdiği içerikler hakkında konuşması seni neden rahatsız ediyor anlamadım?

Sizin de şu forumda kendi zevklerinizin dışında olan insanlara sallamaktan başka bir işe yaradığınız yok da neyse.

İnsanlar izlediği ve sevdiği içerikler hakkında konuşması seni neden rahatsız ediyor anlamadım?

Sizin de şu forumda kendi zevklerinizin dışında olan insanlara sallamaktan başka bir işe yaradığınız yok da neyse.

Ne zevki? Bana diyorsun ki kitap okumak ile anime izlemek bir? Bunu zekası olan insan söylemez. Kafandaki boşlukları anime kızları dolduruyor.

Ne zevki? Bana diyorsun ki kitap okumak ile anime izlemek bir? Bunu zekası olan insan söylemez. Kafandaki boşlukları anime kızları dolduruyor.
Ne diyorsun sen Allah aşkına? Sen "anime izleyenlere saygı duymam" diyen bir sığ görüşlü bir insansın. Asıl sen bir kafanda olan boşluklara bak.

Anlamıyorum cidden bu kadar laf yapanları bne izlemeye yeni başladım 7 ay falan anca oldu. Fakat izlemediğim zamanlarda da izleyenlere laf etmiyordum ve saygı duyuyordum cidden güzel konuları vardı sonuç itibari ile başladım ve izliyorum isterse izler isterse izlemez böyle yorumlara gerek varmı ?

Bütün arkadaşlarım hep animeler hakkında konuşuyor ve ben de hayatımda hiç anime izlemedim (5 yaşımdayken TV'de yayınlanan animeler dışında). Sizce animeler gerçekten izlemeye değer mi?

Ben de hiç izlemedim hayatımda izlemeyi de düşünmüyorum ama sen bir izle bakalım.

Ne diyorsun sen Allah aşkına? Sen "anime izleyenlere saygı duymam" diyen bir sığ görüşlü bir insansın. Asıl sen bir kafanda olan boşluklara bak.
Söylediğim şeye karşı görüş sunmadın. Kitap okuyan biri ile anime izleyen insanın genel kültürü bir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı