Animeler izlemeye değer mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazıları artık nefretini kusuyor maalesef. Benim arkadaşlarım her dakika anime izliyor ve sosyal de bir sürü anime PP si olunca insanlar bir süre sonra iyice anti olmaya başlıyor animeye. Bende dahil.
Hocam bazıları abartıyor, evet. Ama izleyen insanlara saygı duymak lazım. Zaten dediğim gibi benim etrafımdaki insanlar işi "bağımlılık" boyutuna getirmediği için bende sıkıntı olmuyor.

Pek sayılmaz bence. Tamam onlarda o kategoriye girer de çocukken ne izlediğine bakan mı var? Hoşuna giderse açıp izliyordun.
Hocam Pokemon, Tsubasa gibi seriler güzel olmasa insanlar bu kadar izlemezdi öyle düşünün. Ayrıca "Ne izlediğine bakan mı var?" dedikten sonra "Hoşuna giderse açıp izliyordun." demeniz çelişki olmuyor mu?

Hocam Pokemon, Tsubasa gibi seriler güzel olmasa insanlar bu kadar izlemezdi öyle düşünün. Ayrıca "Ne izlediğine bakan mı var?" dedikten sonra "Hoşuna giderse açıp izliyordun." demeniz çelişki olmuyor mu?
O zamanlar anime türünün farkında değildik demeye çalışıyorum. Hentai ile Tsubasa aynı şey mi? 😀

O zamanlar anime türünün farkında değildik demeye çalışıyorum. Hentai ile Tsubasa aynı şey mi? 😀
Evet hocam ama zaten anime izleyenlerde anime izlemiş olmak için izlemiyor zaten hoşuna gittiği için izliyor, benzer işler izlerse yine hoşuna gidebilir belki.

Çizimler yapmacık ve çok sırıtıyor. Ve karakterlerin şaşırma, irkilme vb durumlarda çıkardığı sesler aşırı içimi kaldırıyor. Japon film ve dizi izledim bolca. Hiçbir karakter, animelerdeki gibi tiksinç değil. Persona 5'i ingilizce oynadım. Sırıtmıyordu gayet güzeldi. Ne zaman değişiklik olsun diye dili Japonca'ya çevirdim, işte o zaman gene kusma isteği gelmeye başladı.

Evet hocam ama zaten anime izleyenlerde anime izlemiş olmak için izlemiyor zaten hoşuna gittiği için izliyor, benzer işler izlerse yine hoşuna gidebilir belki.
Benim çocukken en sevdiğim animeler. Tenkai Knights, Tsubasa ve Doremon du. Tabi o zamanlar çocuk olduğum için anca çizgi film izliyordum. Şimdi oyunlarla giderebiliyorum aynı şeyleri.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı