Animeler neden bu kadar seviliyor?

Şu tipler çok kanser:

1- Animeyi sadece güzel vücutlu anime kızları için ve ecchi sahneleri için izleyenler ve daha kötüsü bu sahneleri ve animeleri millete öneren tipler.
2- Bir seriyi sırf popüler diye izleyen ve bunu her yerde duyuranlar. Misal ben Full Metal Alchemist: Brotherhood'u çok seviyorum ama her yere onunla ilgili videolar atmıyorum. Sadece tavsiye isteyenlere atıyorum. Sevdiğin şeyi başkasına "Sen de dene. Sen de seveceksin. Kesinlikle eminim!." diye dayatmak kadar kanser bir şey yok.
3- Ben anime izlerken bana özelden mesaj atanlar. Bunlar direkt idam edilmeli.

Anime kızları olmazsa olmaz ki. :/

"Sen de dene. Sen de seveceksin. Kesinlikle eminim!" diye dayatmak kadar kanser bir şey yok.

Tam öyle bir arkadaşım var bir dizi seyretmiş durmadan seyret seyret ben bitirdim seyret diyor benlik değil diyorum ısrar ediyor sanırım bir diziyi bitirip birine önerince bir şey kazanıyor "hawli" oluyor ya da.

Anime dünyası çok ayrı bir dünya. İstediğiniz her şeyi bulabileceğiniz bir yer. Doğru anime ile başlarsan devamı gelir zaten.

Not: Anime izleyicilerini aşağılamanız veya hakaret etmeniz umurumuz da değil. Biz izlerken eğleniyorsak gerisi önemsiz.

Bunu anlaman için anime izleyip doğru bir değerlendirme yapman lazım. Empati kur, ne buluyorlar? Neden seviyorlar? Ne var bunda?

Çünkü anime sana sınırsız şey sunuyor. Mesela Attack On Titan animesini asla ama asla normal dizi olarak izleyemesin. Bir denediler de gördük ne kadar çöp olduğunu. Ben bana sınırsız şey sunmasını çok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…