gümüşhaneli Decapat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 959 Çözümler 2 Yer Morioh 2 Haziran 2021 #51 Renkler ve zevkler tartışılmaz bence Adam zevk alıyor demek ki tek oturuşta 1 sezon izleyebiliyor.
Razer Hyundai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 1.418 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Haziran 2021 #52 Bazıları yabancı dizilerden daha kaliteli bulduğundan seyrediyor.
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 2 Haziran 2021 #53 Ülküsüz dedi: Seveni de çok sevmeyeni de. Ben sevmeyen tayfadanım. Çoluk çocuk işi. Genişletmek için tıkla... Her diziyi bir mi yargılıyorsun +18 anime çoluk çocuk işi ise +7 animeler ne. Burada insanlar animeri veletler için görülüyor kendi zevklerine de laf atınca ağlamaya başlıyorlar lütfen kendiniz için zevklerin tartisilmayacagini öğrenin.
Ülküsüz dedi: Seveni de çok sevmeyeni de. Ben sevmeyen tayfadanım. Çoluk çocuk işi. Genişletmek için tıkla... Her diziyi bir mi yargılıyorsun +18 anime çoluk çocuk işi ise +7 animeler ne. Burada insanlar animeri veletler için görülüyor kendi zevklerine de laf atınca ağlamaya başlıyorlar lütfen kendiniz için zevklerin tartisilmayacagini öğrenin.
2 221420 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 4.705 Çözümler 18 2 Haziran 2021 #54 Ülküsüz dedi: Seveni de çok sevmeyeni de. Ben sevmeyen tayfadanım. Çoluk çocuk işi. Genişletmek için tıkla... Cowboy Bebop veya Samurai Champloo için çoluk çocuk işi demek komik ötesi mesela.
Ülküsüz dedi: Seveni de çok sevmeyeni de. Ben sevmeyen tayfadanım. Çoluk çocuk işi. Genişletmek için tıkla... Cowboy Bebop veya Samurai Champloo için çoluk çocuk işi demek komik ötesi mesela.
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 2 Haziran 2021 #55 221420 dedi: Cowboy bebop veya samurai champloo için çoluk çocuk işi demek komik ötesi mesela. Genişletmek için tıkla... Hocam boş verin böyle insanları tüm animeleri bir tutmuş burada resmen bu aynı tüm insanlar aynıdır demem gibi bir şey ne farki var.
221420 dedi: Cowboy bebop veya samurai champloo için çoluk çocuk işi demek komik ötesi mesela. Genişletmek için tıkla... Hocam boş verin böyle insanları tüm animeleri bir tutmuş burada resmen bu aynı tüm insanlar aynıdır demem gibi bir şey ne farki var.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.248 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Haziran 2021 #56 gümüşhaneli dedi: Adam zevk alıyor demek ki tek oturuşta 1 sezon izleyebiliyor. Genişletmek için tıkla... Ramazan'da bir günde High School DxD'nin 3 sezonunu izledim Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2021
gümüşhaneli dedi: Adam zevk alıyor demek ki tek oturuşta 1 sezon izleyebiliyor. Genişletmek için tıkla... Ramazan'da bir günde High School DxD'nin 3 sezonunu izledim
İmperceptible Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 2.195 Çözümler 5 Yer Marineford 2 Haziran 2021 #57 Ülküsüz dedi: Seveni de çok sevmeyeni de. Ben sevmeyen tayfadanım. Çoluk çocuk işi. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aynen çoluk çocuk işi...
Ülküsüz dedi: Seveni de çok sevmeyeni de. Ben sevmeyen tayfadanım. Çoluk çocuk işi. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aynen çoluk çocuk işi...
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Haziran 2021 #58 Oyunlar neden seviliyorsa ondan. İnsanlara zevkli geliyor. Ben şahsen sevmiyorum ama izleyen izler.
gümüşhaneli Decapat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 959 Çözümler 2 Yer Morioh 2 Haziran 2021 #59 Shimada Sensei dedi: Ramazan'da bir günde High School DxD'nin 3 sezonunu izledim Genişletmek için tıkla... Ben 4 sezon izledim
Shimada Sensei dedi: Ramazan'da bir günde High School DxD'nin 3 sezonunu izledim Genişletmek için tıkla... Ben 4 sezon izledim
M Memyr Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 681 Çözümler 1 2 Haziran 2021 #60 Animeleri sevmem, sadece anime kızlarını severim.