Animeler neden bu kadar seviliyor?

Şu çoluk çocuk işi diyenlere hiç uzun uzun cevap vermeye uğraşmayacağım. Diyeceklerinize vereceğim cevaplar tamamen vakit kaybı. Eleştirin sadece, niye insanların seyrettiği şeylere çoluk çocuk işi diye karışıyorsunuz anlamıyorum. Sanki şurada tutup 10 tane hikayesi güzel, bilmem ne anime izlemişte laf yapıyor.

Benim kendi görüşüm, animelerde beni kendine bağlıyor, dizilerde. Ben ikisini de çok seviyorum, çizim diye senaryosunun kötü olduğunu falan zannediyorlar. Animeler ile diziler arasındaki tek fark birinin çizim, diğerinin gerçek olması. Çok sinirlendim şu an.

Son düzenleme:
Ben animeye değil her yerde animeci olduğunu ispatlamaya çalışanlara tavım. Bu her yerde LGBT'li̇ olduğunu gösterenlerle aynı kefede benim gözümde.
Haklısın.
Konu hortlayacak ama uzun süre sonra internette gördüğüm şeye bakın;

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210609-015952_Instagram.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
Death Note'u bende izlemiştim ve ben 9 yaşında felan izlemiştim nedense mutsuz olma yerine fena eglendigimi hatırlıyorum şu anda mangasınıda bi okudum yani bence gayet heyecanlı drama cok yok gibi geldi yani bana

Death Note'u bende izlemiştim ve ben 9 yaşında falan izlemiştim nedense mutsuz olma yerine fena eglendigimi hatırlıyorum şu anda mangasınıda bir okudum yani bence gayet heyecanlı drama cok yok gibi geldi yani bana.

Tekrar izle.

Haklısın.
Konu hortlayacak ama uzun süre sonra internette gördüğüm şeye bakın;

Ben mangasını okudum.
Beynim geriye gitti bu nasıl zekileşti.

Şahsen ben animeleri sevmem çünkü fazla cringe oluyorlar ama olmayanlarda var jojo gibi.
Ve animeci tayfa yüzünden de ön yargı olduğunu düşünüyorum.
(Ya kardeşim pp'ine "hawlı" anime profili koymuşsun, en animeci sensin "bla") diyesim geliyor.
Her şeyin fazlası zarar gibi animeninde fazlası zarar, ben kurtuldum "ben animeciyim" kafasından ve bu mallığımdan kurtulduğum için Allah'a şükrediyorum.
Bir de bojack horseman çoğu animeden daha çok ağlattı beni.

Dammit herif 2 Haziran'da atmış bu konuyu, kim uyandırdı ise "puh" ona.
Boş boşunada gaza geldik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…