Animeler ve K-POP hakkında ne düşünüyorsunuz?

xxKralTRxx

Decapat
Genelde anime ve Uzak Doğulu insanları çok seven bir kesim var. Ama sorun bunları sevmeleri değil. Onlar gibi giyinip deliler gibi izleyip seslerini taklit etmeye kadar ulaşan bir fanatiklik. Bu size abartı geliyor mu? Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu sorun anime yüzünden değil kişilerin kendini tanıyamaması ve genellikle ergenlik döneminde değişimin en yüksek olduğu zamanlarda böyle davranmalarında kaynaklanıyor. Bir süre sonra çok utanç verici buluyorlar izlediklerini gerçek hayat gibi gördükleri için ya da çok pişman oluyorlar.

Takıntılar haline getirmek sıkıntı. Ben 19 yaşındayım, sıkıldıkça arada açar izlerim. Eski kitlenin olmadığı kesin. K-Pop konusuna yorum yapmayacağım, zevkler tartışılmaz.

Son düzenleme:
Bu sorun anime yüzünden değil kişilerin kendini tanıyamaması ve genellikle ergenlik döneminde değişimin en yüksek olduğu zamanlarda böyle davranmalarında kaynaklanıyor. Bir süre sonra çok utanç verici buluyorlar izlediklerini gerçek hayat gibi gördükleri için ya da çok pişman oluyorlar.
Ama sonuçta bir sorun bence. Kaç yıllık lol oyuncusuyum oyunu kötülemeleri beni kızdırmaz. Galatasaraylıyım ama herhangi bir tartışma beni öfkelendirmez. Onu da geçtim dinime bile laf edilse bir şey demem ama bu fanatikler çok değişik. Aynı fanatiklik LGBT destekçisi feministlerde de var. Konu dışı ama feminizmin tanımını bilmeyip feminizmin içinde olup olmayan şeylerden sizi kadın düşmanı gibi görebiliyorlar mesela :D

Genelde anime ve Uzak Doğulu insanları çok seven bir kesim var. Ama sorun bunları sevmeleri değil. Onlar gibi giyinip deliler gibi izleyip seslerini taklit etmeye kadar ulaşan bir fanatiklik. Bu size abartı geliyor mu? Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Anime ve K-POP'a bir laf söylemem yanlış olur, onun dışında kitlelerini gram sevmem. Evet biliyorum, kapak fotomda bir anime var. Fakat ben sosyal medyalarda animeyi din iman savunur gibi savunan, anime kıyafetleriyle gezen, saçma sapan anime sesleri çıkaran kesimden nefret ediyorum. K-POP'un türk ergen kızları kitlesindenden de nefret ediyorum.

Ben de küçükken tsubasa izlemiştim hatta en sevdiğim çizgi filmlerden biriydi ya da anime işte her neyse. Ama sınıfta bir kaç kişi var cidden garip. Kitaplarına ( manga ) yüzlerce lira verip saçlarını onlar gibi kestiriyorlar ( boyuna kadar ve siyah ). Bu kadar fanatiklik çok garip arada binlerce kilometre var ve sahneye çıkan hatta gerçek hayatta olmayan animasyonlara çok fazla sevgi duyuyorlar.

Ben de küçükken tsubasa izlemiştim hatta en sevdiğim çizgi filmlerden biriydi ya da anime işte her neyse. Ama sınıfta bir kaç kişi var cidden garip. Kitaplarına ( manga ) yüzlerce lira verip saçlarını onlar gibi kestiriyorlar ( boyuna kadar ve siyah ). Bu kadar fanatiklik çok garip arada binlerce kilometre var ve sahneye çıkan hatta gerçek hayatta olmayan animasyonlara çok fazla sevgi duyuyorlar.
Ben de sizin gibi düşünüyorum hocam. Bir şeyi sevmek gayet doğal fakat gerçek hayatta var olmayan bir çizgi filme bu derece aşık olmak çok saçma ve tamamen ergence. Ben anime izleyen birisi değilimdir yalnızca 2-3 günde bir 3-5 bölüm tsubasa izlerim o bile fazla geliyor bana. Günde 10 saat anime izleyenleri hiç düşünemiyorum :D.

Animecileri sabun yapmak istiyorum. Bu savaş sonsuza kadar devam edecek.

1665782735061.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı