Animenin etkisinden çıkamamak

Nanatsu

Centipat
Daha fazla  
Uzun zaman önce izlediğim darling in the franxx tekrar izleyeyim dedim. Sınav haftası gelmeden 1 gün önce bitti mental olarak çok etkiledi. Açılış müziklerini falan dinleyince içim içimi yiyor uzak durmaya çalışıyorum ama rahat edemiyorum. Sınava çalışırken sürekli aklıma geliyor boşluk hissi geçsin diye yeni animeye başladım başarısızlık ile sonuçlandı. Bu konuda ne yapmalıyım?

Uzun zaman önce izlediğim darling in the franxx tekrar izleyeyim dedim. Sınav haftası gelmeden 1 gün önce bitti mental olarak çok etkiledi. Açılış müziklerini falan dinleyince içim içimi yiyor uzak durmaya çalışıyorum ama rahat edemiyorum. Sınava çalışırken sürekli aklıma geliyor boşluk hissi geçsin diye yeni animeye başladım başarısızlık ile sonuçlandı. Bu konuda ne yapmalıyım?
Animeden etkilenmek için bence 5 yaşında falan olmak lazım.

Bir de önceki mesajıma haha atan arkadaşın 4 yeni bölümü nerede kaldı ya kuruduk valla 🥱 🥱
Bahsettiğin mesajına kahkaha atmam senin o serinin remake'inin geleceğinin senin tabirinle "bomba" olmasının komedi olduğu gerçeğini değiştirmez. O gelecek olan 4 bölüm her türlü filler işkencesi olan animeden daha iyi olacak, şüphesiz. Kaldı ki bir anda çıksın da Bleach TYBW gibi mi olsun? TYBW balonunun patladığını herkes görüyor. Gerçi o zaten çok iyi bir anime değildi hiç bir zaman, bunu zaten söylüyordum. Stüdyo bile kurtaramadı bu durumu.

Bleach'in dövüşlerinin Naruto'nun dövüşlerini geçeceğini diyen sen değil miydin yine yav? :D Bayağı geçmiş değil mi? :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı