Aynen benim gibi düşünüyorsunuz hocam. Ben de anlamakta güçlük çekiyorum. Bu bir hakaret değil ki.Anime izleyen biri olarak anime çizgi film/dizi'dir. Çizim ile yapılıyor ve animasyon işte. O kitleyi anlamıyorum.
Aynen benim gibi düşünüyorsunuz hocam. Ben de anlamakta güçlük çekiyorum. Bu bir hakaret değil ki.Anime izleyen biri olarak anime çizgi film/dizi'dir. Çizim ile yapılıyor ve animasyon işte. O kitleyi anlamıyorum.
3 senedir anime izliyorum, sosyal hayatta hiç kimse beni linç etmeye çalışmadı. Arkadaş seçimi önemli.Ya bende bu yorumlar üstüne başlamak isterdim ancak çevrem linçler diye korkuyorum![]()
İşte bu yüzden insanlara kendi sevdiğiniz animeyi hemen önermemelisiniz.Başlamayın. Çöp. Hatta leş. Aşırı yapmacık mimikleri, hikayeleri düşünülmemiş ve ün için yapılmış boş çizgi filmler.
Gülücük atıp geçmeniz lazımİşte bu yüzden insanlara kendi sevdiğiniz animeyi hemen önermemelisiniz.
Ben sevmiyorum midem bulanıyor. Her zaman dediğim gibi izleyene saygım var ama etrafta sanki allahını savunuyormuş gibi izlediği animeyi savunan insanlara gram saygım yok.Gülücük atıp geçmeniz lazım.
Hocam illa ki sevdiğiniz bir anime bulursunuz eğer uğraşırsanız aslında fakat anime kitlesinin kötü olduğu gerçeğini kabul ediyorum.Ben sevmiyorum midem bulanıyor. Her zaman dediğim gibi izleyene saygım var ama etrafta sanki allahını savunuyormuş gibi izlediği animeyi savunan insanlara gram saygım yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.