Glarious0
Hectopat
Anladım teşekkür ederimÇekermı çekmez mı orasını bılmıyorum ama benim bir arkadaş izletti başlara doğru bağımlıydım şımdı 3 ayda 1 tane anıme ızlıyorum.
Anladım teşekkür ederimÇekermı çekmez mı orasını bılmıyorum ama benim bir arkadaş izletti başlara doğru bağımlıydım şımdı 3 ayda 1 tane anıme ızlıyorum.
Ben bu konuda bir şey demedim zaten?Hocam hangisini izlediğinize bağlı, ona bakılırsa çocuklar içinde filmler var yetişkinler içinde.
Çekermı çekmez mı orasını bılmıyorum ama benim bir arkadaş izletti başlara doğru bağımlıydım şımdı 3 ayda 1 tane anıme ızlıyorum.
Dedi kapağında vanitas olan adam.
Hocam internetten gördüğünüz bilgiler ile köyün sürüsüne katılıp herkes gibi at gözlüğü takmayı tercih ediyorsunuz, piyasada normal filmlerden de güzel animeler bulabilir siniz fakat insanlar genel en kötülerini seçmekte üstünüze yok.Anladım ben sadece GGO Futbol ve Cille izliyorum onun dışında izlemiyorum inşAllah bir gün beni içine çekmez Anime.
Kusura bakmayın, alıntı yanlış yere gitmiş, sadece parantez içinde olan cümleyi sizin için söyledim.Ben bu konuda bir şey demedim zaten?
Mantıklı bir yorum. Bıraktırmanın manası yok.Sen de başla beraber izleyin bence.
Hocam olamaz mı? Sevdğim bir MC.
Yanı kanıtlamak zorunda değil sizde inanmak zorunda değilsiniz.
Ben sevdığım için koyuyorum.
Yok hocam almiyim ben 700 800 bölüm falan varmış.Hocam internetten gördüğünüz bilgiler ile köyün sürüsüne katılıp herkes gibi at gözlüğü takmayı tercih ediyorsunuz, piyasada normal filmlerden de güzel animeler bulabilir siniz fakat insanlar genel en kötülerini seçmekte üstünüze yok.
Kusura bakmayın, alıntı yanlış yere gitmiş, sadece parantez içinde olan cümleyi sizin için söyledim.
Bende bi ara Rimuru Tempest vardı.Kardeş sevdiğim için dedim ne celallendin hemen bende de Subaru var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.