Animonik işe yarar mı?

kaanguler

Kilopat
Odaklanma sorunu yaşıyorum TYT 40-45 net yapıyorum. AYT'de de sözeli fullemek istiyorum. Kullanan var mı? Çok çaresizim yıllarım gitti üniversite okuyamadım.

işe yarayacağından şüphem yok. yt'de tanıtım için yükledikleri 3-4 videoya bakmıştım birkaç hafta önce, ne dinlediysem hala aklımda adamlar baya iyi iş çıkarmış. bence önce tanıtım videolarını izle sana hitap ediyorsa almak (tüm sözel paketi çok pahalıydı şu zamandan sonra sadece edebiyat için) gayet mantıklı geldi bana. seni ayt kurtaracaktır bu süreçte. seneye kalırsan hem yılın hem şu an ödeyeceğinden fazla paran gider zaten.

İşe yarayacağından şüphem yok. YT'de tanıtım için yükledikleri 3-4 videoya bakmıştım birkaç hafta önce, ne dinlediysem hala aklımda adamlar bayağı iyi iş çıkarmış. Bence önce tanıtım videolarını izle sana hitap ediyorsa almak (tüm sözel paketi çok pahalıydı şu zamandan sonra sadece edebiyat için) gayet mantıklı geldi bana. Seni AYT kurtaracaktır bu süreçte. Seneye kalırsan hem yılın hem şu an ödeyeceğinden fazla paran gider zaten.

AYT de o kadar ezber şey yokmuş diyorlar.

edebiyat yazar-eserleri ezber ya da kodlamayla öğrenirsin başka nasıl olacakmış ki. tarih zaten roman gibi bol tekrarla akılda kalıyo

20bin TL değer mi dostum? Değerse alırım durumum yok ama mecbur.
hayır 20k asla değmez. ne zaman alırsan al limiti sınavdan sonra doluyormuş çünkü. 2 ay için 20 çok absürt fiyat ben sadece edebiyat için önerdim o da 4k tek başına.

20bin TL değer mi dostum? Değerse alırım durumum yok ama mecbur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

dediğim gibi önce örnek videoları izle sana hitap ediyorsa ona göre kendi kararını ver. 4k da az para değil bi sene mezunu göze alamayıp yapacağımı yapayım kafasındaysan diye öneriyorum ben.

Hayır 20k asla değmez. Ne zaman alırsan al limiti sınavdan sonra doluyormuş çünkü. 2 ay için 20 çok absürt fiyat ben sadece edebiyat için önerdim o da 4K tek başına.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediğim gibi önce örnek videoları izle sana hitap ediyorsa ona göre kendi kararını ver. 4K da az para değil bir sene mezunu göze alamayıp yapacağımı yapayım kafasındaysan diye öneriyorum ben.

20k 2026 sınavına kadar sözde indirimli fiyat 12 taksit olunca 19800 lira.

Kalmak istemiyorum zaten ama 2 ayda sözel 400 puan yapılabilir mi? Seneye dershaneye gitmek istiyorum ne yapacağım kafam çok karışık.
80 soruyu sadece 2 ay çalışarak fullemek imkansız gibi yine de çok sıkı vakit ayırarak 70 küsür yapabilirsin şu an hangi net civarlarında olduğun da önemli kesin bi şey diyemem. son sınıf mısın yoksa mezun mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı