Sakin olun hocamlinke tıklamadığınız sürece bir problem olmaz.
Sağ olun hocam. Bir de son olarak böyle bir sürü mail gelmiş animoto ile ilgili. Bunların hepsi oltalama mı? @askimcokpardon
Sakin olun hocamlinke tıklamadığınız sürece bir problem olmaz.
Oltalama olup olmadığını bilemem fakat göründüğü kadarıyla güvenliye benzemiyor. Engellemeniz en mantıklısı olur.Sağ olun hocam. Bir de son olarak böyle bir sürü mail gelmiş animoto ile ilgili. Bunların hepsi oltalama mı? @askimcokpardon
Oltalama olup olmadığını bilemem fakat göründüğü kadarıyla güvenliye benzemiyor. Engellemeniz en mantıklısı olur.
Harici bir kuruluş dışında atılan mail demektir. Kısacası oltalama büyük ihtimalle.Hocam maili pek kullanmam fakat diğer maillerde yazmayan (harici mail) yazıyor. Harici'nin anlamı nedir?
Harici bir kuruluş dışında atılan mail demektir. Kısacası oltalama büyük ihtimalle.
Son kez söylüyorumHocam son defa soruyorum ki linke tıklamadım indirilenler boştu geçmişte bulunmuyordu sadece maili açtım. Fareyi üstünde gezdirdim ve incele tuşuna bastım. Sadece maile birkaç defa gir çık yaptım. Onun dışında ekran görüntüsü alma ve inceleme dışında bir şey yapmadım. Bundan bir sürü farklı isimlerle gönderilmiş. Görsel hareket ediyordu bir de hocam son olarak. Sorun olur mu? Not: Hocam girdiğim anda kendi kendine indirme işlemi yapılabilir mi?
Son kez söylüyorumdediklerinizden hiçbir şey yapamaz. Maile tıkladığınız zaman oto bir şey indirilmez ve sorun oluşmaz. İyi forumlar diliyorum hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.