Ankara Keçiören ve Çayyolu içinde güvenilir bilgisayarcı önerisi

denizbaranseker0

Centipat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayarıma termal macun sürülmesini ve temizletilmesini istiyorum. Ankara Keçiören ve Çayyolu'nda güvenilir bir yer var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çayyolu değil de Bilkent Ankuva da Apple servis var adı BZ Bilişim. Daha önce orada 2 MacBook ve bir ekran kartı bakımı yaptırdım. Ekran kartı için pad değişimi dahil 1000lira almışlardı ve gayet iyiydi. Laptoplara da bakıyorlar.

Merhaba. Bilgisayarıma termal macun sürülmesini ve temizletilmesini istiyorum. Ankara Keçiören ve Çayyolu'nda güvenilir bir yer var mı?
Yapayım ben istersen :).

Dersen yok, kızılayda var baburtech diye oraya gotur.

Çayyolu değil de Bilkent Ankuva da Apple servis var adı BZ Bilişim. Daha önce orada 2 MacBook ve bir ekran kartı bakımı yaptırdım. Ekran kartı için pad değişimi dahil 1000LIRA almışlardı ve gayet iyiydi. Laptoplara da bakıyorlar.

Çok pahalı 1000 lira ekran kartı için. 2 MacBook 1 ekran kartı 1000 lira ise ok gibi fakat ekran kartı için çok pahalı.

Pad fiyatlarına filan baktım ekran kartına 3 farklı kalınlıkta 2 yüzüne de pad değişimi yapıldı. Macunu da hesaba katınca bence gayet iyi. Uğraşmadım en azından. MacBooka tanesi 1500.

Konum ve hizmet kalitesine göre normal.

Pad fiyatlarına filan baktım ekran kartına 3 farklı kalınlıkta 2 yüzüne de pad değişimi yapıldı. Macunu da hesaba katınca bence gayet iyi. Uğraşmadım en azından. Macbooka tanesi 1500.

Konum ve hizmet kalitesine göre normal.

Hocam şöyle diyeyim sana, Kryonaut macun alıyorum sadece 300TL. Ulusta bilgisayarcı var ordan alıyorum orijinal adıma faturalı. Pedler ekran kartına hayli hayli yetecek düzeyde arkalı önlü duble yapsan bile tek set yetecek 500TL. Macun 3 kere kullanabilirsin. 75 gibi. Setin de yarısını kullan 150-200 pahalı yaptırmışsınız. Normal değil aslında :) 6 vida sök tak bunda bir şey yok eliniz korkabilir normaldir fakat pahalı olmuş.

Valla 300-500 liralık fark için uğraşmaya değmezdi benim için. Kart da ucuz bir kart değil zaten 3080 TI. Konuyu okuyanlara bilgi olsun diye yazıyorum bu arada. Maalesef her kart 6 vida sök tak olmuyor. Zaten her yıl yapılan bir bakım değil.

Vallahi 300-500 liralık fark için uğraşmaya değmezdi benim için. Kart da ucuz bir kart değil zaten 3080 Ti. Konuyu okuyanlara bilgi olsun diye yazıyorum bu arada. Maalesef her kart 6 vida sök tak olmuyor. Zaten her yıl yapılan bir bakım değil.

6 vidayı ayak üstü yazdım. Ben de biliyorum 6 vida olmadığını bir sürü kart söküp takıyorum bir sürü bilgisayar tamir bakım vs. yapıyorum bu pazartesi başlamadık yani. :) 9-12 ayda bir yapılmasını öneriyorum eğer kötü macun ise Kryonaut gibi kaliteli ise 1.5 yıla çıkabilir.

Bilgisayarım masaüstü bu arada bilginiz olsun.

Yapayım ben istersen :).

Dersen yok, kızılayda var baburtech diye oraya gotur.

Çok pahalı 1000 lira ekran kartı için. 2 MacBook 1 ekran kartı 1000 lira ise ok gibi fakat ekran kartı için çok pahalı.
Sağolun hocam teşekkür ederim. Baburtech'i araştıracağım. :)

Masaüstü ise kendiniz yapabilirsiniz aslında. İnternette çok video var, Macunu fazla sıkmadığınız sürece bozma ihtimaliniz de çok düşük :) Bilgisayarı taşırken bozma olasılığınız daha yüksek.

Masaüstü ise kendiniz yapabilirsiniz aslında. İnternette çok video var, Macunu fazla sıkmadığınız sürece bozma ihtimaliniz de çok düşük :) Bilgisayarı taşırken bozma olasılığınız daha yüksek.
Haklısınız hocam ama hem ayrıca bilgisayarı temizletmek de istiyorum. Ayrıca risk alamam :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı