Ankara Kızılay Libya Caddesi Öğrenci İçin Nasıldır?

MTBlu

Hectopat
Burası öğrenci için nasıl bir yerdir sizce? Kültür Mahallesi Kolej metrosunun tarafında bulunan bu caddede yaşam nasıldır önerir misiniz?

Çok merkezi ama akşamları çok tekin bir yer olmayabilir. Kiralar ucuzdu oralarda ama ses sorunu vs. de olur. Bahçelievler veya 100. Yıl daha iyi olur öğrenci için bence.
Evet genelde öyle deniyor ama o taraflarda ev bulamadık maalesef, ayrıca ilerisi tunalı hilmi caddesine bağlanıyor bu taraflar geceleri tekin olmuyor derken ne anlamda olmuyor ? Eğlence yerlerinin olduğu yerlerde bu sıkıntı var mı hala ?

bu taraflar geceleri tekin olmuyor derken ne anlamda olmuyor ? Eğlence yerlerinin olduğu yerlerde bu sıkıntı var mı hala ?
Yani Kızılay'da gece gece hangi tiplerle karşılaşacağını bilemezsin. Eğlence yeri çok tabi dediğiniz gibi, illaki çok içen de madde kullanan da geçer arada. Gezerken korkacak bir şey yok yine Ankara genel olarak güvenlidir ama devamlı oturunca arada bir taşkınlık yapanlar illaki olacaktır. Ses sorunu olarak da Kızılay genelde aktarma bölgesi olduğundan yarattığı kalabalık rahatsız eder.

Yani Kızılay'da gece gece hangi tiplerle karşılaşacağını bilemezsin. Eğlence yeri çok tabi dediğiniz gibi, illaki çok içen de madde kullanan da geçer arada. Gezerken korkacak bir şey yok yine Ankara genel olarak güvenlidir ama devamlı oturunca arada bir taşkınlık yapanlar illaki olacaktır. Ses sorunu olarak da Kızılay genelde aktarma bölgesi olduğundan yarattığı kalabalık rahatsız eder.
Anladım haklısınız. Bu sene burda sorunsuz yaşamayı umut ediyorum, gelecek sene benim de isteğim Emek-Bahçeli taraflarında oturmak. Teşekkürler cevabınız için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı