Ancak Ankaranın bazı kısımları tehlikelidir. Örnek olarak : Çin çin, Yeni doğan, Sincan, Fatih, Etimesgut ( arka tarafları ), Sol fa sol gibi yerler fazla tehlikeli ve adamı pis olan yerlerdir. He derseniz ki ben oraya gitmem adamına da bulaşmam o zaman rahat olabilirsiniz. Ancak bir Ankaralı olarak Ankaranın insanı çok gariptir. Örnek verecek olursam şöyle ki ; Ankara diye bilinen yerler yani Kızılay, Bahçelievler, Çankaya, Beşevler, Ulus, Tandoğan gibi yerlerde genel olarak öğrenci kitlesi vardır ve bu yerler çok rahattır sevgilinin beline sarılıp güle oynaya gezeceğin yerlerdir. Ve bazı kişiler o kadar rahat ki ne giyip ne giymedikleri umurların da olmuyor bilmem anlatabildim mi? Ancak örnek verdiğim ilk kısım da insanları aşağıalamak için söylemiyorum ama yobazdır. Sevgilin ile el ele gez arkandan bağırırlar Müslüman mahallesi burası vs vs. Bende Sincan da oturuyorum ve bu bahsettiğim sorunları yaşıyorum bilgin olsun kardeşim.
Ne yapacaksın kardeşim ya yurdu ev de kal mis gibi, İstanbul da hayat var ancak Ankaranın belli başlı yerlerinde var.
İstanbul'a gidersem evde Ankara'ya gidersem yurtta kalacağım. Öyle bir durum da var.![]()
Ne yapacaksın kardeşim ya yurdu ev de kal mis gibi, İstanbul da hayat var ancak Ankaranın belli başlı yerlerinde var.