Ankara'da dershane önerisi

Daha fazla  
Ankara'da Kızılay, Yenimahalle veya Eryaman'da dershane önerisi bekliyorum.
Evde çalış, kütüphaneye git gibi şeyler yazmayın. O aşamayı geçtim.

Fen Bilimleri Kızılay pek önermem. Denemelerine binlerce kişi giriyor ama denemeleri saçma ve kendi denemeleri hariç başka deneme yapmıyorlar. Diğer dershaneleri pek bilmiyorum. Bence evine uzak olmayan dershaneye git zaten önemli olan kendi çalışman

Sınav Kurs Eryaman(Optimum AVM yakınında). Geçen sene gittim ve memnun kaldım. Eğitim kalitesi gayet iyi çok güzel hocalar var. Denemeleri de güzel. Sınava son 1 ay kala günde 2 deneme onun dışındaki zamanlarda haftada 1 deneme(LGS için, YKS için durum ne bilmiyorum).

Ankara'da Kızılay, yenimahalle veya Eryaman'da dershane önerisi bekliyorum.
Evde çalış, kütüphaneye git gibi şeyler yazmayın. O aşamayı geçtim.

Ben İstanbul'da final kursa gidiyordum hocalar iyiydi denemeler farklı farklı oluyordu her soru çeşidini görüyorduk fakat bazen çok saçma denemeler geliyordu.

Deneme yapan bir yere kaydol. Dershaneye gerek yok.

Hocam bunu yazmamanız için "evde çalış, kütüphaneye git gibi şeyler yazmayın. O aşamayı geçtim." yazmıştım görmediniz sanırım. Ayrıca nasıl bu kadar genel konuşabilirsiniz belki benim evde çalışma ortamım yok, belki ailemden uzak kalmak istiyorum, belki kendi kendime çalışarak öğrenemiyorum hayat çok değişkenli ve hayatımı bilmeden böyle bir yorum yapmanız mantıklı değil. O zaman böyle bir platformda tavsiye isteme derseniz "dershane" tavsiyesi istedim, "dershaneye gidip gitmeme değil".Yine de teşekkürler.

Hocam bunu yazmamanız için "evde çalış, kütüphaneye git gibi şeyler yazmayın. O aşamayı geçtim." yazmıştım görmediniz sanırım. Ayrıca nasıl bu kadar genel konuşabilirsiniz belki benim evde çalışma ortamım yok, belki ailemden uzak kalmak istiyorum, belki kendi kendime çalışarak öğrenemiyorum hayat çok değişkenli ve hayatımı bilmeden böyle bir yorum yapmanız mantıklı değil. O zaman böyle bir platformda tavsiye isteme derseniz "dershane" tavsiyesi istedim, "dershaneye gidip gitmeme değil".Yine de teşekkürler.
Koçluk alabilirsin. Dershaneler çok pahalı.

Burada final kursa gittik ancak aşırı uçuk bir fiyat isteyip sonra bir de fen lisesi indirimi yaptılar zaten haftada 11 saat ders var, ders başı 150 gibi bir ücret yapıyor.

Koçluk alabilirsin. Dershaneler çok pahalı.

Sınav Kurs Eryaman(Optimum AVM yakınında). Geçen sene gittim ve memnun kaldım. Eğitim kalitesi gayet iyi çok güzel hocalar var. Denemeleri de güzel. Sınava son 1 ay kala günde 2 deneme onun dışındaki zamanlarda haftada 1 deneme(LGS için, YKS için durum ne bilmiyorum).
Dikkate alacağım.

Fen Bilimleri Kızılay pek önermem. Denemelerine binlerce kişi giriyor ama denemeleri saçma ve kendi denemeleri hariç başka deneme yapmıyorlar. Diğer dershaneleri pek bilmiyorum. Bence evine uzak olmayan dershaneye git zaten önemli olan kendi çalışman
Hocam kendi fikrim, fen bilimlerinin sahibi vefat ettikten sonra eskisi gibi değil kurum.
Zaten çok uçuk bir ücret istiyorlar.
Yorumzeka veya birey hakkında bilginiz var mıdır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı