Ankara'da R7 370 ekran kartı tamiri yapan var mı?
ASUS R7 370 ekran kartımdan görüntü alamıyorum. Tamirini yaptırabileceğim Ankara'da tamirci arıyorum.
ASUS R7 370 ekran kartımdan görüntü alamıyorum. Tamirini yaptırabileceğim Ankara'da tamirci arıyorum.
10 gündür ekran görüntüsü alamıyorum onboord ana kart üzerinden bağlanıyorum. Güvendiğim ekran kartı tamircisi bulabilirsem yaptırmayı düşünüyorum.
Windowsu güvenli kipte başlattım. DDU ile ekran kartı driver kaldırdım. yeniden başlattım. ekran açıldı ama 15-20 sn içinde ekran gitti. sanırım ekran kartı driver yüklerken kapanıyor. çözümü yok sanırım.
10 gündür ekran görüntüsü alamıyorum onboord anakart üzerinden bağlanıyorum. Güvendiğim ekran kartı tamircisi bulabilirsem yaptırmayı düşünüyorum.
Windows'u güvenli kipte başlattım. DDU ile ekran kartı Driver kaldırdım. Yeniden başlattım. Ekran açıldı ama 15-20 sn içinde ekran gitti. Sanırım ekran kartı Driver yüklerken kapanıyor. Çözümü yok sanırım.
3 adet Kart Tamiri yaptırdığım yer Ankara Bera Bilgisayar çok sağlam onarım yaptılar kartlar sıkıntısız çalışıyor Ekran Kartı Tamiri Bera Bilgisayar'ı tavsiye ederim, İnternetten iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz Ankara ve İl dışındaki arkadaşlara duyurulur sağlıcakla kalın