Ankara'da güvenilir bilgisayar tamircisi

Asya bilgisayar bence web siteleri

Buradan ulaşabilirsiniz. Memnun kalacaksın bende tavsiye üzerine gittim.

Ya da

Burayı da öneririm.

Merhaba. Forumda yeniyim. Bir yazım yanlışım olduysa affola. Başlıkta da belirttiğim gibi Ankara'da güvenilir anakart, PSU ve ekran kartı tamiri yapan bir yer arıyorum. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler. İyi günler.

Tekno Mühendis Laptop Tamir, Bilgisayar Tamir, Bakım ve Yükseltme, Laptop Ekran Değişimi, Laptop Batarya Değişimi bu adrese bak kardesim yardımcı olurlar.

Bende The Bilgisayar'a gittim kızılaydan tut ulusa kadar bu kadar markalı parça vs bulunması hoşuma gitti sıvı soğutmalar ekran kartları vs ram m2 ssd upgradelerimi yaptırdım tavsiye ederim. Herhalde bu kadar markalıyı itopya mağazası acılmıştı bide orda görmüştüm o kadar olmasda coğu ürünü hep markalı premium kasalar topluyorlar rep

Laptop tamiri ankara için güvenilir ve yıllardır açık olan bir firma. Tüm hizmetlerde de yine garanti sunuluyor. Tüm marka modellere hizmet veriliyor zaten yine ihtiyacınız olursa web sitesinden inceleyebilirsiniz.

Revoser gayat başarılı çalışıyor 2 adet laptop tamiri yaptırdın 1. cisi anakart onarımı 2.cisi ekran değişimi tavsiye ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı