Ankara'da güvenilir bilgisayarcı önerisi

İlhan TC

Hectopat
Arkadaşlar laptopumun içini temizletip termal macun sürdürteceğim ancak parça çalarlar diye korkuyorum, servise gittik fiyat kilitliyor ve gelme süresi 1 ay diyor güvendiğiniz hızlı yapan yer var mı?

Arkadaşlar laptopumun içini temizletip termal macun sürdürteceğim ancak parça çalarlar diye korkuyorum, servise gittik fiyat kilitliyor ve gelme süresi 1 ay diyor güvendiğiniz hızlı yapan yer var mı?

Hocam en iyisi siz kendiniz yapın bu işi gayet basit bir iş isterseniz bana getirin ben boludayım

Teknik servise verin.

Teknik servisin fiyat kilitlediğini ve 1 ay süre verdiğini söylüyorlar arkadaş lütfen dikkatli okuyunuz

Ulus Konya Sokak'ta Lale bilgisayar var tanıdık benim, istersen organize oluruz hallettiririz. Güvenilirdir, sağlamdır. Donanımsal sorunlarım olunca oraya giderim, elimden bişey gelmiyorsa eğer.

Hangi marka olduğunu bilmiyorum ancak eğer garantisi varsa orijinal servisine vermeni tavsiye ederim. Genelde maksimum 2-3 hafta sürüyor olması lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı