Arkadaşlar laptopumun içini temizletip termal macun sürdürteceğim ancak parça çalarlar diye korkuyorum, servise gittik fiyat kilitliyor ve gelme süresi 1 ay diyor güvendiğiniz hızlı yapan yer var mı?
Teknik servise verin.
Hocam en iyisi siz kendiniz yapın bu işi gayet basit bir iş isterseniz bana getirin ben boludayım.
Hocam kendim hiç yapmadım bildiğim kadarıyla birkaç bir şeyi sökmek gerekiyor illaki zarar veririm ben ayrıca Bolu memleketimdir.
Ulus Konya Sokak'ta Lale bilgisayar var tanıdık benim, istersen organize oluruz hallettiririz. Güvenilirdir, sağlamdır. Donanımsal sorunlarım olunca oraya giderim, elimden bişey gelmiyorsa eğer.Arkadaşlar laptopumun içini temizletip termal macun sürdürteceğim ancak parça çalarlar diye korkuyorum, servise gittik fiyat kilitliyor ve gelme süresi 1 ay diyor güvendiğiniz hızlı yapan yer var mı?
Güvenmiyorsa en iyisi teknik servis onun dışında nereye güvenecek ki.Teknik servisin fiyat kilitlediğini ve 1 ay süre verdiğini söylüyorlar arkadaş lütfen dikkatli okuyunuz
Basit bir işlem aslında, kendin yapsan daha iyi olur. Modelini YouTube'da aratıp videolara göre yapabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.