Ankara'da güvenilir bilgisayarcı önerisi

laptop marka model nedir? youtube de bir çok video mevcuttur bununla ilgili. Ankara nın neresi

Basit bir işlem aslında, kendin yapsan daha iyi olur. Modelini YouTube'da aratıp videolara göre yapabilirsin.

YouTube'a yazıyorum ama çıkmıyor bildik model değil büyük ihtimal.

Laptop marka model nedir? YouTube'da birçok video mevcuttur bununla ilgili. Ankara'nın neresi.

Laptop modeli ASUS D509ba.

Hocam doğru söylüyorlar YouTube'da herhangi bir PC videosundan veya Technopat, Donanım Arşivi gibi kanalları izleyip öğrenebilirsin bu tür videoları var.

Hocam YouTube'da çıkmıyor model ASUS D509ba.

Küçük bir araştırmayla 3 yer buldum :

1. Ankara Bilgisayar Hastanesi (Çankaya - ANKARA) : En çok tavsiye edilen yer burası.

2. Grup Bilişim ( Öveçler - ANKARA)

3. Revoser Bilgisayar (Çankaya - ANKARA)

Ekstra : Teknomet, Anka Bilgisayar var

Laptop modeli ASUS D509ba.

Hocam YouTube'da çıkmıyor model ASUS D509ba.
İlla aynısı olması şart da değil ben de laptop kullandığım dönemlerde bulamamıştım. Aynı marka benzer ürünler de olabilir. Arka kapağı kırmayıp kablolara zarar vermeden çok kolay halledebilirsin

Küçük bir araştırmayla 3 yer buldum:

1. Ankara bilgisayar hastanesi (çankaya - Ankara): En çok tavsiye edilen yer burası.

2. grup bilişim ( öveçler - Ankara)

3. revoser bilgisayar (çankaya - Ankara)

Ekstra: Teknomet, anka bilgisayar var.

Teşekkürler hocam.

İlla aynısı olması şart da değil ben de laptop kullandığım dönemlerde bulamamıştım. Aynı marka benzer ürünler de olabilir. Arka kapağı kırmayıp kablolara zarar vermeden çok kolay halledebilirsin.

Hocam izledimde parça söküyorlar ben sökmeden yapabilir miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı