Eskişehir'de güvenilir bilgisayarcı önerisi

Benim attığım videodaki gibi her şeyi sökmeme gerek var mı? Sadece fan temizliği ve termal macun olacak. @Vardem @Yusuf6376 @405668 @Quantum9

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anakartı kasadan tamamen çıkarıp fanın bağlı olduğu bakır boruları çıkarmalısınız hocam. Yani her şeyi sökmelisiniz. Fanı söktükten sonra yıkayın. Yıkadıktan sonra da peçeteyle işlemcinin, ekranın kartının ve borunun üstündeki macunu silip yenisini sürün.

Anakartı kasadan tamamen çıkarıp fanın bağlı olduğu bakır boruları çıkarmalısınız hocam. Yani her şeyi sökmelisiniz. Fanı söktükten sonra yıkayın. Yıkadıktan sonra da peçeteyle işlemcinin, ekranın kartının ve borunun üstündeki macunu silip yenisini sürün.

Bileşenlerin de hiç görüntüsünü vs. bilmiyorum ki. :(

Üstad, sökmen gerekli. Senin kasa arkadan değil önden açılıyor. İşlemciye macun süreceğin kısım ise anakartın arkasında. Tek başına yapılacak iş mi dersen, evet yapılır sadece neyi nereden çıkardığını videoya veya fotoğrafa çekerek kaydet.
Eğer yapamam dersen, bir bilgisayarcıya gitmen şart.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı