Ankara'da internet sağlayıcısı önerisi

• Konuyu başlatan Spoop
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 2.064

Spoop

Megapat
Daha fazla  
Halihazırda TurkNet kullanıyorum fibere geçtiğim günden beri sıkıntı yaşamadım. Belki altyapı iyidir belki de TurkNet bunu bilmiyorum ama fiyattan dolayı değiştirmek istiyorum. Ankara için fiyat performans sağlayıcı önerir misiniz? Bütün firmalar olabilir, fiyat performans olması yeterli. Fiber altyapı var genelde sorgulatınca 100 Mbps çıkıyor. Bazen 1000 çıkıyor, altyapı Türk Telekom.

Kanka ben Millenicom kullanıyorum memnunum. 2 3 arkadasida uye yaptim. 2 3 aydir 110 TL oduyorum. Indirimli sekilde. Normali 200 TL idi galiba. WhatsApp'tan cozuyosun islerini falan.

103 TL'ymiş odedigim hatta şu an baktimda.

Kanka ben Millenicom kullanıyorum memnunum. 2 3 arkadasida uye yaptim. 2 3 aydir 110 TL oduyorum. Indirimli sekilde. Normali 200 TL idi galiba. WhatsApp'tan cozuyosun islerini falan.

103 TL'ymiş odedigim hatta şu an baktimda.

Önceden ne kullanıyordun Milleni'ye geçtin bir de öncekinde sorun yoksa bunda da yoktur sanırım altyapın iyi o zaman.

Önceden ne kullanıyordun Milleni'ye geçtin bir de öncekinde sorun yoksa bunda da yoktur sanırım altyapın iyi o zaman.

TurkNet. Altyapi TT. Zamlardan dolayi gectim açıkçası bir de 2 3 gunde sorun cozemediler ondan.

TurkNet. Altyapi TT. Zamlardan dolayi gectim açıkçası bir de 2 3 gunde sorun cozemediler ondan.

Sorun TurkNet'te değildi belki de TT nindi suc ama. Ilgilenmedi TurkNet. Arka arkaya ariza kaydi acamazsiniz vs deyince sinirlendim buna gectim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı