Ankara'da patlama sesi duyuldu

• Konuyu başlatan ok3902
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 1.267
Bu o?*+'! ç=)8(?!&9 kendilerini bir şey zannediyorlar İspanyol Dayı'ya ne oldu ışınlanırdı böyle yerlere.
Kafa açmaya çalışıyor. Ciddi değil yazdıklarında. Eskiden troll olayına ceza vardı şimdi yok galiba.

içişleri bakanı Ali yerlikaya: Saat 09.30 sıralarında içişleri bakanlığımız emniyet genel müdürlüğü giriş kapısı önüne hafif ticari araçla gelen 2 terörist bombalı saldırı eyleminde bulunmuştur. Teröristlerden biri kendini patlatmış, diğer terörist etkisiz hale getirilmiştir. Açılan ateş sırasında 2 emniyet mensubumuz hafif biçimde yaralanmıştır. Kahramanlarımıza acil şifalar diliyorum. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz amansızca devam edecektir.

İyi ki okul vakti falan olmamış.
Sınırların içinde terörle edilen max mücadele;
indir (4).jpeg

Son düzenleme:
Etiketleyecektim ama hesabı gözükmedi.
@Patrixcs olarak değiştirdi adını. Gözükmediğine göre ban yemiştir.

Emin ol şuandaki terörle mücadele eskiye nazaran daha iyi şu anda daha iyi denetim yapıyorlar.
İstihbaratın iyi sağlanması güzel birşey ama sınırlar açık. Adamlar yol geçen hanı gibi geliyor. Böyle nasıl güvenlik sağlansın?

Konu '' Ankara saldırısında bir sivil şehit olduğu ortaya çıktı. "

Son düzenleme:
O kadar zaman geçti herhangi bir olay olmadı şimdi mi bomba saldırısı gerçekleştirdiler işin içinde bir şey var ekonomisi ölü bir ülkede seçime 5 ay var birileri insanları kendine çekmek için yapılmış bir oyunda olabilir.😃

Emin ol şuandaki terörle mücadele eskiye nazaran daha iyi şu anda daha iyi denetim yapıyorlar.
Eskiye nazaran iyi mi yahu sınır kapısı gelen geçen kapısı olmuş kim girmiş neyin nesi beli değil 😁

AKP'nin kendi başına hükumet kuramadığı dönemlerde de böyle patlamalar olmuştu. Müthiş kayıplar da beraberinde tabi.

Ben canlı bomba olsam pazar gününü tercih etmezdim ama. Merhametli teröristmiş. 🤔

29 Ekim'e kadar umarım 2. bir Ankara garı olmaz.

Seçim dönemi AKP'nin maşası haline gelen -ki kurulduğundan beri devlet ile ilişkisi ortadadır- PKK üstlenmiş saldırıyı bu arada. :D Belliydi zaten.

İç İşleri'nin önünde bomba patladı ve sene 2023. Sanırım bir mesaj vermek istiyorlar.🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı