Ankara'da PS4 kırdırma

6 Yıllık PS4'üm var ve oyunlara para yetişmiyor bildiğiniz Ankara içinde PS4 kırdırmak için yerler var mı? Ben PS4'ü kırdırdıktan sonra herhangi bir performans azalması olur mu ve son sorum olarak bu işi ben kendim yapabilir miyim?
Öncelikle versiyonu kaç cihazın,esas soru bu. 5.05 in üstünde ise dediğin imkansız

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şöyle bir video buldum senin için. Vaktini ayırırsan kendin de kırabilirsin sanırım. Ama tavsiye eder misin diye sorarsan... Ne sen bu konuyu açmış ol, ne de ben bu mesajı yazmış olayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şöyle bir video buldum senin için. Vaktini ayırırsan kendin de kırabilirsin sanırım. Ama tavsiye eder misin diye sorarsan... Ne sen bu konuyu açmış ol, ne de ben bu mesajı yazmış olayım.

Bak bu iyiymiş,all version crack anladım önce yanlış diyecektim ki,bakınca baya kapsamlı bir şey gibi.Uygulanabilir,

Sistemi kırıp içerisine Linux kuracaksa sorun yok. Ancak arkadaş açık şekilde oyunları bedava getirmek için kırdırmak istiyor. Bu da korsana girer. Technopat'ın korsan konusunda her platform için aynı özveriyi sergilemesini beklerdim.
Arkadaş konunun başında neden kırdırmak istediğini belirtseydi şuan konu onaylanmamış olurdu.

Yine de şöyle bir bilgilendirme yapayım:
Jailbreak ile korsan oyun aynı şey değildir. Jailbreak bir hak iken korsan oyun yasadışıdır. Jailbreak korsan oyuna girmez ve Sosyal'de yasak değildir. Bu sebepten dolayı konu onaylanmış olabilir.
Kaynak: [Rehber] PS3 Nasıl Kırılır? - Technopat Sosyal

Sistemi kırıp içerisine Linux kuracaksa sorun yok. Ancak arkadaş açık şekilde oyunları bedava getirmek için kırdırmak istiyor. Bu da korsana girer. Technopat'ın korsan konusunda her platform için aynı özveriyi sergilemesini beklerdim.
Beklediğiniz hassasiyeti eğer siz konunun doğrusunu öğrenmek için gösterseydiniz bu yorumu yapmazdınız diye düşünüyorum.

Arkadaş konunun başında neden kırdırmak istediğini belirtseydi şuan konu onaylanmamış olurdu.

Yine de şöyle bir bilgilendirme yapayım:
Jailbreak ile korsan oyun aynı şey değildir. Jailbreak bir hak iken korsan oyun yasadışıdır. Jailbreak korsan oyuna girmez ve Sosyal'de yasak değildir. Bu sebepten dolayı konu onaylanmış olabilir.
Kaynak: [Rehber] PS3 Nasıl Kırılır? - Technopat Sosyal
Güzel bir cevap olmuş, teşekkürler.
Ancak ben yine de PS4 fiyatları bu kadar artmışken böyle bir işlem yapılmasını önermiyorum. Eğer sonradan orijinal yazılımla eski haline dönebiliyorsa düşünülebilir. Tabii ki sahibinin bileceği iş.

Konya sokakta kırarlar, ama esnafı dangalağın tekidir pazarlık yap.
İndirimleri beklemek zor bir şey değil. Sonra foruma gelip bilgisayarıma virüs girdi diye geliyorsunuz yalan mı?
İşi bilirsen hiç sorun olmuyor, 6 senedir korsan kullandım bir kere bulaşmadı. Onun için genelleme yapmak ahmaklığın ta kendisidir. "Geliyorsunuz" herkes gelmiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı