Ankaralı insanların ayrı bir samimi gelmesi

Trafik konusunda baya tehlikeli bulduğum şehir. Onun dışında birazda yeşillendirme olsa güzel şehir. İnsanlarıyla sorun yaşamadım. Yazın genelde Didim'e çok gelirler.

Başkent olmasa Tokat, Çankırı, Yozgat gibi bir yer olacak ildir. 3 yıl yaşadım Ankara'da, geneli modernlik fikrinden çok uzakta bir topluma sahip.

Bu kadar büyük olmasının tek sebebi başkent olması yoksa bir caddesi pazar olup geri kalan mahalleleri yerleşim yeri olmaktan öteye gitmezdi.

Burayı biraz sonradan gördüm, ama demem gerekiyor.
Batıkent gibi yerler eskiden çok güzeldi. İlkokuldan mezun olduğumda Etimesgut`a taşınmıştık. Fark edilir biçimde çevre kalitesi düşmüştü. Apartmanın önüne çocuklar gelirdi. Zorla tuşa basarlardı. Hatta bir çocuk arabamızın kapısını kırmıştı. Referandum günü yan arsadan havaii fişekler atılmıştı. Adamın biri camdan kafayı uzatıp ``O*+%!& çocuğuu!`` diye bağırmıştı. Çok garip bir yerdi.
Etimesgut`ta ev düşünüyorsanız Etiler`i son tercihe bırakın. Ama evler ucuzmuş. Ucuz sayılabilecek bir fiyata çok iyi bir ev almıştık.
Yani Çankaya veya Yenimahalle dışında pek iyi değil gibi.
Ekstra bilgi olarak benim mezun olduğum yıldan sonraki yıl gittiğim ilkokula sapık dadanmış sanırım. Erkek ve kız çocuklarına tecavüz ediyormuş. 4+4+4 sisteminin gelmesi beni tehlikeden kurtardı gibi. Ben ilkokuldan mezun olmadan taşınmamayı düşündüklerini söylemişlerdi.

Son düzenleme:
@76087 2 sininde sebebi başkent olması değil mi? Ayrıca insanları ve kültürel açısından söyledim şu ilçesine mutlaka git diyebilir misin? Kızılay'da starbucksa mı oturmalıyım yoksa.
Mamak. Görmeden önce ölmemelisin ya da tam tersi emin olamadım. [emoji3]

Şimdi Ankara'nın belirli başlı yerleri güzeldir dostum. Mesela Ankara'nın güzel yerleri Çayyolu, Eryaman, Beysukent bana göre. Daha var da... Fakat bi' İzmir değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…