Ankastre Kablo Bağlantısı Nasıl Yapılır?

Redboi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ankastre kutuma CAT6 çekiyorum. Nereye bağlayacağımı biliyorum fakat nasıl bağlanacağını bilmiyorum. Tam olarak bana detaylı anlata bilecek arkadaş var mı? :( Bir ucunda RJ11 Var bir ucu açık işte fakat tam olarak nasıl bağlantı kurulucağını bilmiyorum fakat hangi soketlere bağlantı yapılabiliceğini biliyorum çünkü şu an takılı olan bir kablomuz var onu değiştirmek istediğim için yerini de rahatlıkla görebiliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video bulunan işlemi bunula yapabilirsiniz. Video bulunan apart janjanlı olanı.

Uç kısmı aynı işe yarıyor. 1 milyoncu diye tabir edilen yerlerde 5-10₺ bulabilirsiniz.

Krone bıçağı, RJ pensesi lazım. Aksi halde yapamazsınız.

Başka bir türlü olmaz mı? Dersler başladı. Haliyle çok uzun sürücek, eğer kendim yapmazsam biliyosunuz hizmet durumlarını arıyoruz. 1 - 2 haftada anca gelebilıyorlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video bulunan işlemi bunula yapabilirsiniz. Video bulunan apart janjanlı olanı.

Uç kısmı aynı işe yarıyor. 1 milyoncu diye tabir edilen yerlerde 5-10₺ bulabilirsiniz.

Onsuz olmaz mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı