Çözüldü ankbin.com güvenilir mi?

• Konuyu başlatan 471153
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 3.137
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm

Bu rapora göre alan adı Kasım 2022'de alınmış ve sunucu merkezi Çin'de gözüküyor.
Şirket adresi Fransa gözüküyor.

Ürün fotoğrafları birçok sitede aynı şekilde bulunmakta ve fiyatları da neredeyse aynı. Ayrıca 50 dolar üstü kargo bedava diyor İngiltere'den gelen paket bile 20 pound fln tutuyor. Yani saçma geldi bana. Nereden gördün acaba bu siteyi? Instagram reklamı mı?

Bu rapora göre alan adı Kasım 2022'de alınmış ve sunucu merkezi Çin'de gözüküyor.

Ürün fotoğrafları birçok sitede aynı şekilde bulunmakta ve fiyatları da neredeyse aynı. Ayrıca 50 dolar üstü kargo bedava diyor İngiltere'den gelen paket bile 20 pound fln tutuyor. Yani saçma geldi bana. Nereden gördün acaba bu siteyi? Instagram reklamı mı?

Çözüm

Eyvallah çok yardımcı oldun. Evet İnstagram'da karşıma çıktı.

Ben Ankbin sitesinden kargo ile birlikte 47.95$'lik alışveriş yaptım 7 gun gecti ve ürün kargoya bile verilmedi daha... Sakın risk girip bu siteden alışveriş yapmayın, sanırım dolandirildim kargom ortada yok. Ben yandım, siz yanmayın. Eğer ürün tarafıma ulaşırsa tekrar bilgilendirme mesajı buradan yazarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı