Superbox almak mantıklı mı?

furkanpasaa

Femtopat
Daha fazla  
Superbox almak istiyorum sizce mantıklı mı? Eve modem bağlatmak istemiyorum açıkçası. Artıları ve eksileri nelerdir? Hangi hat üzerinden almamı tavsiye edersiniz? Ayrıca kullandığım hat üzerinden mı almak zorundayım?

Superbox almak istiyorum sizce mantıklı mı? Eve modem bağlatmak istemiyorum açıkçası. Artıları ve eksileri nelerdir? Hangi hat üzerinden almamı tavsiye edersiniz? Ayrıca kullandığım hat üzerinden mı almak zorundayım?

Artıları kurulumu kolay köy veya kasaba gibi kablo çekmesi zor yerde yaşıyorsan ideal. Eksileri inanılmaz pahalı. Eğer kablo çekilmesi zor yerlerde yaşamıyorsan çok gereksiz masraf.

Evinizde 50 Mbps'den yüksek hız alabildiğiniz bir altyapi varsa kesinlikle ev interneti tercih edin ama eger altyapı yoksa Turkcell hatların iyi çektiği bir konumdaysaniz kesinlikle Superbox alabilirsiniz eksi yönleri oyun oynuyorsaniz ping değeri biraz yüksek oluyor.

Arkadaşların bahsettiği gibi ücreti de biraz yüksek eksi yönden

Evinizde 50 Mbps'den yüksek hız alabildiğiniz bir altyapi varsa kesinlikle ev interneti tercih edin ama eger altyapı yoksa Turkcell hatların iyi çektiği bir konumdaysaniz kesinlikle Superbox alabilirsiniz eksi yönleri oyun oynuyorsaniz ping değeri biraz yüksek oluyor.

Arkadaşların bahsettiği gibi ücreti de biraz yüksek eksi yönden
hocam peki yarın aldık diyelim 3 gün sonra iptal edebilirmiyiz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı