Anker Liberty 4 nc alınır mı?

@Lancia Delta S4 hocam konudan bir kaç ay geçmiş ama bir kaç haftaya yada daha kısa süre sonra kulaklık alıcam.

Liberty 4 NC düşünüyorum şuan 2.5k düz 4 modeli ise 4k, ben 4k fiyatlarına çıkamayacağım için NC modelini düşünüyorum, Telefonumda S20fe Snapdragon (codec filan onları bilmiyom) sizce 2.5k ya alınırmı, üzermi beni ?

Dediğim gibi 1.5 daha üstüne koyamam

@Lancia Delta S4 hocam konudan birkaç ay geçmiş ama birkaç haftaya ya da daha kısa süre sonra kulaklık alacağım.

Liberty 4 nc düşünüyorum şu an 2.5k düz 4 modeli ise 4K, ben 4K fiyatlarına çıkamayacağım için nc modelini düşünüyorum, telefonumda S20FE Snapdragon (codec filan onları bilmiyorum) sizce 2.5k ya alınır mı? Üzermi beni?

Dediğim gibi 1.5 daha üstüne koyamam.

İkisi de fiyatına göre güzel kulaklıklar, memnun kalırsın. Eğer 1000 daha çıkabilirsen Buds 2 Pro da düşünebilirsin, genel performansı biraz daha iyi ve ufak tefek ekosistem artıları var.

İkisi de fiyatına göre güzel kulaklıklar, memnun kalırsın. Eğer 1000 daha çıkabilirsen Buds 2 Pro da düşünebilirsin, genel performansı biraz daha iyi ve ufak tefek ekosistem artıları var.
Malesef 2.6 dan fazla veremiyorum

Maalesef 2.6'dan fazla veremiyorum.

@Lancia Delta S4 hocam dün akşam gidip MediaMarkt'tan aldım bugün de sabah 10'dan beridir kullanıyorum ses olarak vesaire güzel ANC'si filan iyi (şeffaf mod bayağı kötü) ama 1 saat takınca kulağımda ağrı yapıyor. Silikonları denedim large boyunu kullanıyorum küçük boyları denedim kulağımda tam durmuyordu ya da Redmi Buds 3 Pro'ya göre daha az kaplıyor ve ben psikolojik düşecekmiş gibi hiisediyordum önceki kulaklığım Redmi Buds 3 Pro(eski kulaklığım)da 2 saat civarı kullanımda ağrı oluyordu. Aklımda bir de Jabra Elite 4 active vardı acaba iade edip onu alsammı bilemedim. Fikir verirseniz teşekkürler.

Son düzenleme:
Maalesef 2.6'dan fazla veremiyorum.

@Lancia Delta S4 hocam dün akşam gidip MediaMarkt'tan aldım bugün de sabah 10'dan beridir kullanıyorum ses olarak vesaire güzel ANC'si filan iyi (şeffaf mod bayağı kötü) ama 1 saat takınca kulağımda ağrı yapıyor. Silikonları denedim large boyunu kullanıyorum küçük boyları denedim kulağımda tam durmuyordu ya da Redmi Buds 3 Pro'ya göre daha az kaplıyor ve ben psikolojik düşecekmiş gibi hiisediyordum önceki kulaklığım Redmi Buds 3 Pro(eski kulaklığım)da 2 saat civarı kullanımda ağrı oluyordu. Aklımda bir de Jabra Elite 4 active vardı acaba iade edip onu alsammı bilemedim. Fikir verirseniz teşekkürler.

Orta boyunu denedin mi?
Bu bütçede FreeBuds 6I veya soundpeats capsule 3 pro olabilir. Jabra Elite 4 o kadar iyi bir kulaklık değil.

Dostum bende Anker Liberty 4 NC modelini almayı düşünüyordum fakat senin iOS için olan yorumlarını görünce vazgeçtim Nothing Ear 2 önermişsin şu an stokta olan bir yer bulamadım ama ear 2024 modeli galiba satışta fiyat farkı olarak Anker ve CMF Buds 2 Pro'dan 3K daha fazla sence bu fiyat farkı değer mi yoksa başka modellere mi yönelmeliyim acayip kararsız kaldım.

Dostum bende Anker Liberty 4 NC modelini almayı düşünüyordum fakat senin iOS için olan yorumlarını görünce vazgeçtim Nothing Ear 2 önermişsin şu an stokta olan bir yer bulamadım ama ear 2024 modeli galiba satışta fiyat farkı olarak Anker ve CMF Buds 2 Pro'dan 3K daha fazla sence bu fiyat farkı değer mi yoksa başka modellere mi yönelmeliyim acayip kararsız kaldım.

Piyasada alabileceğin en F/P model Nothing Ear 2024'tür. iOS için başka alabileceğin alternatif de bilmiyorum, hepsi EQ istiyor.
O kadar çıkmak istemezsen Nothing Ear(a) modelini de alabilirsin, o da o fiyatlarda alabileceğin en iyi modeldir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı