Anker Liberty 4 NC alınır mı?

PC'de daha detaylı ayar var ama bu ayar bayağı işini görür, uğraşmana gerek yok. Her seferinde Soundcore'dan ayarları sıfırlayıp bilgisayardakini aktif etmen falan lazım.

PC'de daha detaylı ayar var ama bu ayar bayağı işini görür, uğraşmana gerek yok. Her seferinde Soundcore'dan ayarları sıfırlayıp bilgisayardakini aktif etmen falan lazım.

O zaman uğraşmam kanka ayrıca çok teşekkür ederim ilk geldiğinde bir tık sert dengesizdi ama verdiğin EQ ayarları dehşet güzel kanka seviyorum seni.

O modelin konfor ile ilgili bir problemi var zaten. Telefonun Android ise CMF Buds 2 Pro alabileceğin en iyi modeldir.
Hocam CMF Buds 2 Pro modelinde kullanmaya başladıktan aylar sonra ortaya çıkan kronik şarj sorunları var diye duydum. CMF Buds 2 Pro mu yoksa 4NC mi almalıyım? Aradan 2 ay geçmiş kusura bakmayın.

Agalar mesajın bildirimi gelmemiş göremedim kusura bakmayın, gün içinde ikinize de ayar atarım.

Liberty 4
Eki Görüntüle 2562034

Liberty 4NC
Eki Görüntüle 2562033
4NC'ninki fena boğuyor bence. Kişisel zevk mi yoksa Harman falan mı uygulamaya çalıştınız? Ben grafik ölçümleri ve deneyimlerden temel olarak aşağıdaki gibi basları kısan, 4khz'yi de biraz törpüleyip hava katacak yüksek frekansları arttıran bir şeyler daha iyi olur diye düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• 20250921002036507.png
    20250921002036507.png
    70,8 KB · Görüntüleme: 4
4NC'ninki fena boğuyor bence. Kişisel zevk mi yoksa harman falan mı uygulamaya çalıştınız? Ben grafik ölçümleri ve deneyimlerden temel olarak aşağıdaki gibi basları kısan, 4KHz'yi de biraz törpüleyip hava katacak yüksek frekansları arttıran bir şeyler daha iyi olur diye düşünüyorum.

Bende düz Liberty 4 versiyonu var, NC versiyonunu mecbur grafiklere göre yapmaya çalıştım. İlk bu işlere giriştiğimde harman kullanıyordum siz parlak diyordunuz, vakit geçtikçe bana da öyle gelmeye başladı. :)
Harmana göre daha sıcak ve karanlık çalan bir eğri kullanıyorum.

Bir de şöyle bir durum var. Koskoca Squiglink'te ve Autoeq'da belki 10 tane ölçüm vardır, ya arkadaş şu ölçümleri ANC kapalı yapsanıza. ANC ile ölçüm mü yapılır? Bir tane adamakıllı ölçümünü bulamadım. Hiçbiri birbirini tutmuyor.

4NC'ninki fena boğuyor bence. Kişisel zevk mi yoksa harman falan mı uygulamaya çalıştınız? Ben grafik ölçümleri ve deneyimlerden temel olarak aşağıdaki gibi basları kısan, 4KHz'yi de biraz törpüleyip hava katacak yüksek frekansları arttıran bir şeyler daha iyi olur diye düşünüyorum.

Bu rap müzik için iyi olur mu? Bir de müzik dinlemeden ANC açsam yani kulaklığı tıkaç gibi kullansam sorun olur mu ders çalışırken.

Hocam CMF Buds 2 Pro modelinde kullanmaya başladıktan aylar sonra ortaya çıkan kronik şarj sorunları var diye duydum. CMF Buds 2 Pro mu yoksa 4NC mi almalıyım? Aradan 2 ay geçmiş kusura bakmayın.

@Lancia Delta S4 hocam hangisi alınır? CMF Buds 2 Pro'da kulaklıkların şarj seviyelerinin farklı olması, bir süre kullanımdan sonra %85'i geçmemesi, bazen kasanın kulaklığı algılamaması, bazen %15'i geçmemesi gibi sorunlar gördüm. 4NC mi tercih etmeliyim? Mikrofon kalitesi önemli değil. Ses kalitesi, rahat olması ve birazcık da ANC kalitesi önemli. 3.000 TL bütçem var ne önerirsiniz acaba? (Android kullanıyorum.)

Son düzenleme:
@Lancia Delta S4 hocam hangisi alınır? CMF Buds 2 Pro'da kulaklıkların şarj seviyelerinin farklı olması, bir süre kullanımdan sonra %85'i geçmemesi, bazen kasanın kulaklığı algılamaması, bazen %15'i geçmemesi gibi sorunlar gördüm. 4NC mi tercih etmeliyim? Mikrofon kalitesi önemli değil. Ses kalitesi, rahat olması ve birazcık da ANC kalitesi önemli. 3.000 TL bütçem var ne önerirsiniz acaba? (Android kullanıyorum.)

Ben 4NC tercih ettim ikisinin arasından. Sipariş verdim gelince yazarım.

Hocam liberty 4 kullanıyorum ve yürürken her adım attığımda kulaklıktan pıt pıt ses geliyor. Benden mi kaynaklı bilmiyorum ama bence almayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı