Anker Liberty 4NC alınır mı?

Ortius

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 2-3K arası kablosuz kulak içi kulaklık arıyorum. Video-muzik dinlerim ara sıra da oyun oynarım. En iyi tercihi onermenizi istiyorum. Anker Liberty modelini gördüm ve şüphelerim var.

Son düzenleyen: Moderatör:
ANC'sini falan beğeniyor musun bir de bazı insanlar konfor bakımından kötü olduğunu ve kulaktan düştüğünü söylemiş, bunların haricinde iyi ve kötü yorumlarını yaparsan sevinirim.

İlk olarak evet ANC'si gayet guzel, kulaktan dusme olayinida yaninda gonderilen yedek slikonlardan kulaginiza en uygun olani takarak cozebilirsiniz onun haricinde konfor bakimindan bir sorun gormedim, uygulama tarafinda da sorunsuz sekilde ayar yapilabiliyor ek olarak sormak istediginiz bir şey varsa sorabilirsiniz :)

İlk olarak evet ANC'si gayet guzel, kulaktan dusme olayinida yaninda gonderilen yedek slikonlardan kulaginiza en uygun olani takarak cozebilirsiniz onun haricinde konfor bakimindan bir sorun gormedim, uygulama tarafinda da sorunsuz sekilde ayar yapilabiliyor ek olarak sormak istediginiz bir şey varsa sorabilirsiniz :)
Bazı kullanıcılar dış ses aldığını veya anc modunda uğultu geldiğini ve konuşmalarda gürültü engellerken sesi de bozdugunu söylüyor bunları da cevaplarsan çok sevinirim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı