Anker Life Q35 vs Space One

vaali

Femtopat
Daha fazla  
Bir süredir kulak üstü bir Bluetooth kulaklık arıyorum ve bu iki model arasında kaldım. Yüksek ve canlı sesler benim için önemli. Bu fiyat bandında bu iki model öne çıkıyor. Space One mı Q35 mi? Malzeme kalitesi veya ses olarak hangisini tercih etmeliyim? Ya da 4000 TL bandında başka bir kulaklık mı?

Onu da kontrol ettim ancak Q35'e kıyasla ses seviyesi düşük olduğu kullanıcılar tarafından belirtilmiş.

Onu da kontrol ettim ancak Q35'e kıyasla ses seviyesi düşük olduğu kullanıcılar tarafından belirtilmiş.
Bilgisayarda kablolu kullanırken ses seviyesi bana da düşük geldi fakat telefonumla kullanırken ses seviyesi gayet yüksek, ses düzeyini %80 civarı açtığımda 80dB civarı sese ulaşıyor.

Bilgisayarda kablolu kullanırken ses seviyesi bana da düşük geldi fakat telefonumla kullanırken ses seviyesi gayet yüksek, ses düzeyini %80 civarı açtığımda 80dB civarı sese ulaşıyor.

Yani ben bir süre Q30'u deneme fırsatı buldum ses seviyesi gayet tatmin ediciydi Q45'e ses daha düşük denince tereddüt ettim bunun üzerine Q35'e yöneldim ayrıca materyal kalitesi hakkında da fikrim yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı