Sevgililer günü indirimlerinde takip et görünüşü ve ağırlığını göze alıyorsan satın al,
ama indirimlerde jbl vs. daha çok fiyatı düşerse onları al derim ben.
Sevgililer günü indirimlerinde takip et görünüşü ve ağırlığını göze alıyorsan satın al,
ama indirimlerde jbl vs. daha çok fiyatı düşerse onları al derim ben.
Ben şu anda alacak olsaydım kırmızıyı alırdım kulaklık zaten kaba duruyor full siyah olunca kabalığına +1 ekleniyor. Kırmızının geçişleri olduğundan bir nebzede olsa daha göze hitap edici. Fiyat konusunda birşey diyemeceğim güncel olarak takip etmedim.
Ben şu anda alacak olsaydım kırmızıyı alırdım kulaklık zaten kaba duruyor full siyah olunca kabalığına +1 ekleniyor. Kırmızının geçişleri olduğundan bir nebzede olsa daha göze hitap edici. Fiyat konusunda birşey diyemeceğim güncel olarak takip etmedim.
Ürünü 3 aya yakındır kullanıyorum. Bas çok güzel, benim gibi bas delisi iseniz daha iyisi biraz zor bulunur. Ama bir gerçek tizler zayıf kalıyor, son ses yüksekliği 3 4 kademe aşağıda. Onun dışında şarjı uzun gidiyor, menteşeler sağlam, pasif gürültü engelleme(pedler) çok başarılı.
Bilgisayara bağlayabilirsiniz tabiki ama dahili Bluetooth var ise. Laptoplarda direkt bulunur ancak masaüstü bilgisayarlarda eski modellerinde Bluetooth bulunmayabiliyor.
Ben geçen sene Aralık ayında satın aldım yaklaşık 8 aydan sonra sorun çıkarmaya başladı. Kulaklığın pedleri deforme oldu, videoyu başlattıktan sonra bir süre dip ses geliyor, sürekli ses patlamaları oluyor.
Ben geçen sene Aralık ayında satın aldım yaklaşık 8 aydan sonra sorun çıkarmaya başladı. Kulaklığın pedleri deforme oldu, videoyu başlattıktan sonra bir süre dip ses geliyor, sürekli ses patlamaları oluyor.