Anker Q10 alınır mı?

Sevgililer günü indirimlerinde takip et görünüşü ve ağırlığını göze alıyorsan satın al,
ama indirimlerde jbl vs. daha çok fiyatı düşerse onları al derim ben.
jbl daha ucuza gelio ama dezavantajı kulağa küçük kalıyor rahatsız ediyor onlar daha ucuza vs düşebiliryor özellikle t560bt si
jbl daha ucuza gelio ama dezavantajı kulağa küçük kalıyor rahatsız ediyor onlar daha ucuza vs düşebiliryor özellikle t560bt si
ankerin siyah rengimi iyiy kırmızısımı mavisimi
Bu fiyata alınır mı?

Dosya Ekleri

• unknown.png
    unknown.png
    79,8 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:

ankerin siyah rengimi iyiy kırmızısımı mavisimi
Bu fiyata alınır mı?
Ben şu anda alacak olsaydım kırmızıyı alırdım kulaklık zaten kaba duruyor full siyah olunca kabalığına +1 ekleniyor. Kırmızının geçişleri olduğundan bir nebzede olsa daha göze hitap edici. Fiyat konusunda birşey diyemeceğim güncel olarak takip etmedim.

Ben şu anda alacak olsaydım kırmızıyı alırdım kulaklık zaten kaba duruyor full siyah olunca kabalığına +1 ekleniyor. Kırmızının geçişleri olduğundan bir nebzede olsa daha göze hitap edici. Fiyat konusunda birşey diyemeceğim güncel olarak takip etmedim.
366 civarı alınır mı ortalama 430 fiyatlarda oluyor

Ürünü 3 aya yakındır kullanıyorum. Bas çok güzel, benim gibi bas delisi iseniz daha iyisi biraz zor bulunur. Ama bir gerçek tizler zayıf kalıyor, son ses yüksekliği 3 4 kademe aşağıda. Onun dışında şarjı uzun gidiyor, menteşeler sağlam, pasif gürültü engelleme(pedler) çok başarılı.
alamadan 430 oldu :D bu kulaklık kablosusz şekilde masaüstü pc me bağlanırmı
Bilgisayara bağlayabilirsiniz tabiki ama dahili Bluetooth var ise. Laptoplarda direkt bulunur ancak masaüstü bilgisayarlarda eski modellerinde Bluetooth bulunmayabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı