Anker Q10 dip ses sorunu

Alperengunay

Hectopat
Arkadaşlar yeni kulaklık aldım kullanmaya başladığımda bir sorun yoktu sonra mikrofonu falan kurcaladım biraz ayalardan, şimdi durup dururken dip ses gelme sorunu başladı. Yeni sekme acıyorum başlıyor sonra kendiliğinden gidiyor ya da YouTube'dan video acıyorum durduruyorum videoyu başlıyor yine dip ses kendılıgınden gidiyor sonra cok rahatsız edici.

Kulaklık: Anker Q10, kulaklıktan dolayı oldugunu düşünmüyorum. Tüm ses ayarlarını sıfırlama gibi bir özellık varsa nereden yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yeni kulaklık aldım kullanmaya başladığımda bir sorun yoktu sonra mikrofonu falan kurcaladım biraz ayalardan, şimdi durup dururken dip ses gelme sorunu başladı. Yeni sekme acıyorum başlıyor sonra kendiliğinden gidiyor ya da YouTube'dan video acıyorum durduruyorum videoyu başlıyor yine dip ses kendılıgınden gidiyor sonra cok rahatsız edici.

Kulaklık: Anker Q10, kulaklıktan dolayı oldugunu düşünmüyorum. Tüm ses ayarlarını sıfırlama gibi bir özellık varsa nereden yapacağım?

Kroniktir, düzelmez. Bu sorun ile alakalı her yerde yazıyor. Zaten ses dışında olan bir sorun neden bu kadar çok taktınız?

Eğer Amazon'dan aldıysanız iade edin madem çok sevmediniz, fakat fiyatında rakipsizdir haberiniz olsun.

Çözümü boşverin, sorun yaşıyorsanız Anker'e ulaşıp derdinizi iletin, ne olursa olsun birkaç gün içinde yenisiyle değişim yapıyorlar, arkadaşımın Q20'si şimdiye kadar 2 veya 3 kez yenisiyle değişimi yapıldı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı