Anker Q10 Splitter olmasına rağmen mikrofon çalışmıyor

Anker Q10 kulaklığım için splitter aldım fakat hala mikrofon çalışmıyor. Sürücüler güncel PC mikrofonu görüyor ama çalışmıyor.
Not: Varsayılan aygıt olarak ayarlı.
Kullandığım splitter linki.

Sende kablo ile bu kulaklığın mikrofonunun çalışacağını düşünüp alanlardansın ben gibi. Ben bir yerde 4 pinli kablo takıp mikrofonu çalıştırdım diye yazan bir kişinin yorumu yüzünden aldım. Fakat doğru değilmiş. Böyle bir yalan atmaya ne hacet vardı acaba.

Mikrofonu BT modunda çalışıyor diye biliyorum. Kablo ile bağlandığında sadece müzik dinleyebiliyorsunuz.

Telefonda mikrofon kulaklık aynı anda çalışıyor ama Windows'ta Bluetooth üzerinden de aynı anda çalışmıyor. Bu kadar güzel bir kulaklıkta bu eksiklikler çok can sıkıcı.

Telefonda mikrofon kulaklık aynı anda çalışıyor ama Windows'ta Bluetooth üzerinden de aynı anda çalışmıyor. Bu kadar güzel bir kulaklıkta bu eksiklikler çok can sıkıcı.

Az önce test ettim cidden çok kötü olay. Ses kalitesine lafım yok ama bu üzdü biraz beni.

Ben kablosuyla PC ya da daha çok PS4'te oyun oynuyorum keyif alarak. Bazen de telefonda görüşme ve müzik için kullanıyorum. Rekabetçi oyunlarla pek işim yok mikrofon konusunu dert etmiyorum bu nedenle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı