İnceleme Anker Q21i NC

Hocam yeni aldım bu kulaklığı. Bana padler pek dayanmıyor tahmini 4-5 ayda parçalanacak padler. İnternetten dışı kumaş pad alıp kendim takabilir miyim?

Hocam yeni aldım bu kulaklığı. Bana padler pek dayanmıyor tahmini 4-5 ayda parçalanacak padler. İnternetten dışı kumaş pad alıp kendim takabilir miyim?

Uyan ped olursa olur hocam ayrıca pedler benim 3. ay deli gibi terleyerek kullandım ilk günkü gibi sadece içine çökmüş gibi sanki ama onu da tam anlayamadım bana öyle geliyor olabilir.

Uyan ped olursa olur hocam ayrıca pedler benim 3. ay deli gibi terleyerek kullandım ilk günkü gibi sadece içine çökmüş gibi sanki ama onu da tam anlayamadım bana öyle geliyor olabilir.

3. ay değil 4. ay olmuş pardon

Eğer bilen varsa ya da bulursa bir zahmet kumaş ped arıyorum bu kulaklıktan var kulaklarım ter içinde kalıyor zaten aşırı terleyen bir kafa yapım var bir de bu deri bildiğin hamam gibi oluyor. Buna uyacak kumaş ped varsa mesela Q30 veya Q20'nin pedleri uyar mı? Hani uyarsa en azından onlara göre yapılmış kumaş ped alır takarım. Bu konuda bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

Birisi Q20'nin ölçüleriyle aynı demişti Q20i. AliExpress'te var kumaş pad. Q20 cotton pad yazıp arat çıkıyor.

Yok hocam Fabric de çıkmıyor. Adamlar her şeyi yapmış ama sırf ANC olayı diye yapmamışlar. Vallahi aldığıma pişman oldum. Böyle giderse satacağım 2. el

Bir şey soracağım ben günlük hayatta bunu müzik ve video izlemek için kullanacağım ama eve gidince de aux girişi ile kablolu şekilde oyunlarda kullanmak istiyorum bunun için uygun mu, kablolu kullanırken gecikme ne kadar oluyor ve rakibin nerden geldiğini duyabiliyormusun(sağ üst, sol alt gibi)

Kabloda gecikme olmaz. Bluetooth da olur. Ben kablolu denedim PC de ses fena değil ancak oyunda denemedim. Kablosu o kadar kalitesiz ve ince ve plastik ayrıca kısa çok dayanacağını da sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…