Anker Soundcore Motion B incelemesi

Ürünü Hepsiburada üzerinden 320TL'ye aldım ve genel olarak fiyatını hak ettiğini düşünüyorum.

Not: Değerlendirdiğim puanlar fiyatına göre oranla olan skorlardır.

Ses Kalitesi 10/9:

Gayet güzel bir ses kalitesi var. Bass olsun mid, tiz olsun hepsi gayet iyi. Belki çok bass severler bunu beğenmez ama fiyatına göre bu. :) Maksimum seste uzun süre dinlerseniz bir miktardan sonra bir tık sesini kısıyor cızıdamalar veya bozulmalar olmasın diye. Bu arada 6*6 = 12W hoparlör ama 5*5 = 10W gibi 2-3W eksik gibi hissetirdi bana birçok kablosuz hoparlör deneyimimden sonra.

Kutu içeriği 10/8:

Kutudan çıkan şey 2 tane kullanım klavuzu ve bir adet Micro USB kablo. Aslında pek bir şey beklememek gerek sonuçta telefon almıyorsun ama bir tane de asma aparatı ve çift taraflı AUX kablosu olsa olsa iyi olabilirdi. :)

Bağlantı 10/7:

Bluetooth 4.2 bence kötü. En az Bluetooth 5.0 olmasını isterdim rakibinde olduğu gibi. Fakat yine de gecikme konusunda çok kötü değil. Kablolu bağlantı kurulabildiği için 1 puan daha arttırdım.
Not: Kablolu kullanıldığında yine hoparlör açık sadece daha az batarya yiyor galiba.

Taşınabilirlik 10/9:

16.5cm eni 5cm de boyu 4.5 cm de genişliği mevcut. Fotoğrafta göründüğü gibi çok büyük değil yani. Bana göre gayet taşınabilir tabii kişiden kişiye göre değişir. Ölçülerinin verdim siz kendiniz karar verirsiniz artık taşınabilirliğine. :)

Tuşlar 10/10:

Fazla tuş var bile bence. :D Bluetooth tuşu bile var. Kablolu kullanılabildiği için var galiba.

Batarya süresi 10/10:

Anker'in en iyi olduğu noktalardan birine söylenecek söz yok. Tam 12 saat olmasa da 10 saat çıkarır. Tabii hep en maksimum seste dinlerseniz o zaman 8-9 saatte kadar düşer. Şarj süresi 3 saat falan sürüyor. Tabii şarjda da kullanılabiliyor.

Malzeme kaltesi 10/9:

Yine Anker'in en iyi olduğu noktalardan biri. Tek puan kırdığım nokta el ile çok ellendiğinde iz bırakıyor.

Fotoğrafları&Görünüş(oldukça havalı görünüyor.😎) 10/10:

WhatsApp Image 2021-11-17 at 13.48.11 (3).jpeg

WhatsApp Image 2021-11-17 at 13.48.11 (1).jpeg

WhatsApp Image 2021-11-17 at 13.48.12.jpeg

WhatsApp Image 2021-11-17 at 13.48.11 (2).jpeg

WhatsApp Image 2021-11-17 at 13.48.11.jpeg

İnceleme bu kadar alacak arkadaşlar öneririrm kesinlikle. Yakında rakipleri ile karşılaşrıma gelebilir.

Sağlıcakla kalın. :)

Son ses seviyesi gayet yeterli günlük bir kullanıcı için hatta fazla bile. Gecikme oluyor BT 4.0 olduğundan dolayı ama oyun falan oynamıyorsanız çok bir sorun olmaz. Fakat dizi ve oyun amaçlı kullanacağınızı belirtmişsiniz dizide çok sorun olmaz ama oyun sıkıntı bunu bilerek alın. 650TL için harikakulade bir hoparlör.
kablo ile baglanti yok mu hocam?

Son ses seviyesi gayet yeterli günlük bir kullanıcı için hatta fazla bile. Gecikme oluyor BT 4.0 olduğundan dolayı ama oyun falan oynamıyorsanız çok bir sorun olmaz. Fakat dizi ve oyun amaçlı kullanacağınızı belirtmişsiniz dizide çok sorun olmaz ama oyun sıkıntı bunu bilerek alın. 650TL için harikakulade bir hoparlör.

Hocam gecikme ne seviyede? Yani film izlerken konuşma esnasında dudaklar ile ses arasında hissedilebilir seviyede fark var mı? Grundig jam almıştım iade ettim aşırı bass vermesinden dolayı şimdi Motion b alma niyetindeyim fakat gecikme fazla ise vazgecicem sanırım.

Hocam gecikme ne seviyede? Yani film izlerken konuşma esnasında dudaklar ile ses arasında hissedilebilir seviyede fark var mı? Grundig jam almıştım iade ettim aşırı bass vermesinden dolayı şimdi Motion b alma niyetindeyim fakat gecikme fazla ise vazgecicem sanırım.
Hocam ben film değilde Youtube üzerinden video izlerken kullandım, gecikmeyi farkedebileceğinizi düşünmüyorum. Ben şahsen farketmedim.

Eyvallah hocam, teşekkürler cevabınız için. Peki memnun musunuz genel olarak? Dip ses, şarj süresi, ses yüksekliği ve netliği vs. Tavsiye eder misiniz?
Hocam dip ses bende yok, ses yüksekliği ise %70 civarına getirince komşu geliyor kapıya. :D Şarj süresi %50 civarında baya kullanıyorum ve gayet net.

Hocam dip ses bende yok, ses yüksekliği ise %70 civarına getirince komşu geliyor kapıya. :D şarj süresi %50 civarında bayağı kullanıyorum ve gayet net.

Cevabınız için teşekkürler. Hepsiburada'dan alacaktım, indirim kuponum vardı. 500 TL'ye geliyordu ama zam yemiş😀 vazgeçtim şimdilik. pusuya yattım, avını bekleyen aslan misali beklemedeyim.

Merhaba, ben de ürünü 6-7 aydır kullanıyorum. Ürünü kablolu olarak kullanan var mı? Masasüstü bilgisayara geçiş yapıyorum ve hoparlörden memnun olduğum için kablolu olarak kullanmak istiyorum.

Teşekkürler. Evet çok iyi. :)

Çok değil ama beni tatmin ediyor açıkçası. Başkası için ne olur bilemem. Onun için 360 derece hoperlörlere bakılması daha doğru olur.

Bunlar gibi;

Motion B fiyatına yakın Motion Q var 380TL, biraz daha iyi hem 360 derece seste veriyor.

Bu arada şunu da ekleyeyim plastiği biraz değişik kokuyor malzeme kaliteli ama plastik değişik 2-3 güne kokusu geçer diye tahmin ediyorum geri dönüş yaparım.
Merhaba, hoparlör bugün elime ulaştı ve gerçekten fiyatına göre bayağı iyi bir iş yapmışlar bence. Merak ettiğim şu, aynısından bir tane daha alıp birbiriyle eşleme yapabiliyoruz bildiğim kadarıyla. Bu eşlemeyi yapıp Aux kablosuyla monitöre bağlayıp kullanabilir miyim bilginiz var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı