Anker Q30 alternatifi önerisi

Q10 var. Bazen boştayken ya da bir şey yaparken aptal aptal uğulduyor ve Bluetooth ile bağlanınca çok dip ses yapıyor ama bu sorunların iyi modellerinde olmadığına eminim. Ama bunlar hariç kulaklığa hayranım denebilir. Hem Bluetooth hem de jak girişli olması benim için büyük bir artıydı. Severek aldım. Severek kullanıyorum. Hatta hep jak ile kullanıyorum denebilir. Parasına değiyor (ben aldığımda 500 liraydı). Q30 alırsam kulaklarım müzik dinlerken kesin bayram ederdi.
Sizin mesajınızı okuyunca aklıma geldi. Benim kulaklıkta da biraz dip ses sorunu var. Müzik açık değilken bir bip sesi geliyor. Neredeyse hiç müziksiz kulağımda durmadığından rahatsız etmedi beni.

Q10 da var bende hemen hemen 3 senedir. O da güzel ama karşılaştırılamaz tabi ki.

Normalde yeni mesajı mesjaın altına eklerdi ama bunu yeni sayfaya attı. 🤔
Ben de demin o yüzden yanıt atamadım. Bekleme süresi verdi ama altımda mesaj yoktu. Bir garip oldu bu konuda niye anlamadım. Neyse, bence de Q30 daha iyi ama az önce baktığımda fiyatlarının çok yaklaştığını gördüm. Şaşırdım. Ayrıca benimki "bip bip" demiyor "uğu uğu" diyor. Sanki baykuş gibi. Bluetooth ile bağlanınca da sinek vızıltısı gibi ses gelmeye başlıyor.

Ben de demin o yüzden yanıt atamadım. Bekleme süresi verdi ama altımda mesaj yoktu. Bir garip oldu bu konuda niye anlamadım. Neyse, bence de Q30 daha iyi ama az önce baktığımda fiyatlarının çok yaklaştığını gördüm. Şaşırdım. Ayrıca benimki "bip bip" demiyor "uğu uğu" diyor. Sanki baykuş gibi. Bluetooth ile bağlanınca da sinek vızıltısı gibi ses gelmeye başlıyor.
Q10'lardaki dip ses o şekilde oluyor niyeyse. 1 defa denk geldim. Fiyatlarının yaklaşmasının sebebi Q10i çıkması.

@Emre Mercury Hocam siz de ilk mesajınızda bulduğunuz 350BT'yi denemeden es geçmeyin. Bazı kullanıcıların daha çok hoşuna gidiyor.

Q10i var 2 defa aldım kargoda iken iptal ettim. Ağırlığı halen beni düşündüren bir durum. O yüzden alıp almamak konusunda kararsızım. Q30 da çok para bu tarz oyuncaklar için gereksiz.

Q10i var 2 defa aldım kargoda iken iptal ettim. Ağırlığı halen beni düşündüren bir durum. O yüzden alıp almamak konusunda kararsızım. Q30 da çok para bu tarz oyuncaklar için gereksiz.
Hocam ses sektörünün ucu bucaüı yok. Belli seviyeye kadar da sürekli kalite artıyor. Neden öyle düşündünüz ki?

Hocam ses sektörünün ucu bucaüı yok. Belli seviyeye kadar da sürekli kalite artıyor. Neden öyle düşündünüz ki?
Q30 da üst kısımlarında çatlamalar olduğunu yazanlar var. 2 yıl sonra bir şey olmaz garanti bitince olacağı tutar. Para verir miyim 1700 civarı? O kadar vermem fakat 1200-1300 civarı düşerse alacağım kulaklık budur. 8 Mart'ı bekliyorum belki fiyatı düşer kampanya felan olursa.

Q30 da üst kısımlarında çatlamalar olduğunu yazanlar var. 2 yıl sonra bir şey olmaz garanti bitince olacağı tutar. Para verir miyim 1700 civarı? O kadar vermem fakat 1200-1300 civarı düşerse alacağım kulaklık budur. 8 Mart'ı bekliyorum belki fiyatı düşer kampanya felan olursa.
1 yıl kadar önce 1000 civarından 680'e düşmüştü de almıştım Q30'u. Size de denk gelir belki. Bahsettiğiniz kısımdan çatlayacağa da benzemiyor açıkçası ama hiç de belli olmaz. Çatlarsa bütün Technopat'a kulaklığın sorunlarını anlatırım. 😁

Son düzenleme:
1 yıl kadar önce 1000 civarından 680'e düşmüştü de almıştım Q30'u. Size de denk gelir belki. Bahsettiğiniz kısımdan çatlayacağa da benzemiyor açıkçası ama hiç de belli olmaz. Çatlarsa bütün Technopat'a kulaklığın sorunlarını anlatırım. 😁
Piyasada çok kalmadı. Trendyol,Hepsiburada satsa belki de dediğim fiyatlara gelir. Firmalar sattığı için bu fiyatlara düşmesi zor gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı