Anker Q30 Bluetooth ile mikrofon çalışmıyor

Evet öyle orası da.

Mikrofon erişimi yaz ayarlara mikrofon erişimi olan uygulamaları kontrol et belki kullanmak istediğin yerde mikrofon erişimi vermemişsindir. Bir de cihazın Lenovo ise Vantage uygulamasından mikrofon erişiminin açık olduğuna emin ol. Diğer markalar içinde aynı şekilde uygulamalarını kontrol et. Mikrofon erişimi açık olsun.

Mikrofon erişimi yaz ayarlara mikrofon erişimi olan uygulamaları kontrol et belki kullanmak istediğin yerde mikrofon erişimi vermemişsindir. Bir de cihazın Lenovo ise Vantage uygulamasından mikrofon erişiminin açık olduğuna emin ol. Diğer markalar içinde aynı şekilde uygulamalarını kontrol et. Mikrofon erişimi açık olsun.

Baktım her şeye erişim izini var ama olmuyor bu hand free falan da yok gözükmüyor

Baktım her şeye erişim izini var ama olmuyor bu hand free falan da yok gözükmüyor.

Çok ilginç. Kulaklığın bluetooth bağlantılarını kes. Ses açma ve açma kapama tuşuna 5sn basılı tut. Işıklar kapanıp açılınca kulaklığı kapat yeniden aç. Sonra tekrar bilgisayara bağla bir de öyle dene.

Dediğim gibi dongle desteklemiyor.
Sanırım sorun bu.

Jack girişiyle bağlıyorum o zamanda çalışmıyor Bluetooth ile bağladığımda mikrofon ve ses bağlandı yazıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı