Anker Q30 ile Q10i arasında konfor farkı var mı?

Catbop

Hectopat
Birkaç ay önce Anker Q10i almıştım. Kulaklık çok güzeldi ama sporda kullanırken aşırı terletiyor ve kulaktan düşüyordu o yüzden iade ettim. Şimdi Q30 almak istiyorum ama konfor ve terletme olarak aralarında bir fark var mı?

Q30 daha hafif olduğu için daha konforlu denebilir. Ter kişiden kişiye değişeceği için yorum yapamam ama spor için TWS kullanmak en iyisi.

Sadece spor için kullanmayacağım hocam. Ayrıca bugün TWS kulaklığımın tekini kaybettiğim için kulak üstü almak istedim. Ayrıca sormak istediğim Q10i ile aralarında ped farkı olup olmadığıydı. Teşekkürler.

Sadece spor için kullanmayacağım hocam. Ayrıca bugün TWS kulaklığımın tekini kaybettiğim için kulak üstü almak istedim. Ayrıca sormak istediğim Q10i ile aralarında ped farkı olup olmadığıydı. Teşekkürler.

Q10 ile Q30 kullanıyorum. Q10 ile Q10i arasında renk ve logo dışında fark yok, uygulama desteği falan filan var işte seste az biraz değişiklik vardır. Q30'un pedleri az daha geniş evet. Yalnız hemen hemen her Soundcore'da ped yırtılma sorunu oluyor zamanla. Bazıları daha çabuk bazıları daha yavaş. Değişiyor çok terleyen biriyseniz süreci hızlandırma ihtimaliniz de var. Sesini seviyorum derseniz sıkıntı yok yedek alıp geçebilirsiniz. Garantisi bitmeden belgesiyle beraber servise mail atarsanız yolluyorlar bir çift.

Son düzenleme:
Q10 ile Q30 kullanıyorum. Q10i renk ve logo dışında aynı kulaklık, uygulama desteği falan filan var işte. Q30'un pedleri az daha geniş evet. Yalnız hemen hemen her Soundcore'da ped yırtılma sorunu oluyor zamanla. Bazıları daha çabuk bazıları daha yavaş değişiyor çok terleyen biriyseniz süreci hızlandırma ihtimaliniz de var. Sesini seviyorum derseniz sıkıntı yok yedek alıp geçebilirsiniz. Garantisi bitmeden belgesiyle beraber servise mail atarsanız yolluyorlar bir çift.

Q30 uzun zamandır almak istiyorum çok beğendiğim bir kulaklık. Garantiye de gönderebilirim. Tek sıkıntım sporda terletmesi ama kışın hiç denemedim. Yazın da teki olan kulak içini kullanırım artık :D. Peki sizce kesin alınır mı Q30? İndirimlerde 1600TL oluyor o fiyat bandında en iyisi bu mu sizce?

Q30 uzun zamandır almak istiyorum çok beğendiğim bir kulaklık. Garantiye de gönderebilirim. Tek sıkıntım sporda terletmesi ama kışın hiç denemedim. Yazın da teki olan kulak içini kullanırım artık :D. Peki sizce kesin alınır mı Q30? İndirimlerde 1600TL oluyor o fiyat bandında en iyisi bu mu sizce?
1600 liraya değer bence. Düzgün alternatifi yok.
Edit: 1600 çok iyi. Ben 2021 yılında indirimle 689a almıştım indirimsiz fiyatı 1300-1500 arasında geziyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı