İkisi arasında kaldım. Aralarından hangisi daha rahatsa onu alacağım bir de ANC benim için aşırı önemli.
Hangisine karar verdiniz ya da önerdiğiniz hangisi?
Sorun değil cevabınız için teşekkür ederim Q30 alıp deneyip beğenmemiştim 1 more aldım şuan memnunum ancak bence aralarında gözle görülür bir fark yokÖncelikle yazdığınızı yeni gördüm bayağıdır girmiyordum,
1MORE yurt dışından geldiği için bozuk çıkmasından korktum
Anker Q30 daha güvenilir geldi ve onu aldım hem iadede asla sorun çıkartmayan bir firmaymış.
Merhaba konuyu hortlatıyorum ama ben de ikisi arasında kaldım iade nedeniniz neydi? Aralarında ses bakımından çok fark var mı Q30 almayı düşünüyorum sonoflow mu almalıyım?S
Sorun değil cevabınız için teşekkür ederim Q30 alıp deneyip beğenmemiştim 1 more aldım şuan memnunum ancak bence aralarında gözle görülür bir fark yok
Merhaba konuyu hortlatıyorum ama ben de ikisi arasında kaldım. İade nedeniniz neydi? Aralarında ses bakımından çok fark var mı Q30 almayı düşünüyorum SonoFlow mu almalıyım?
Ama bence aralarında hiç bir fark yok bana sorarsınızAçıkçası ben ikisinin de beğenmedim nedense, ondan öncesinde TaoTronics soundburge vardı (bence) sanki onun ANC'si daha iyiydi bilemiyorum belki ilk kulaklığım olduğu için abartıyorda olabilirim ancak ikisi arasında kaldıysanız fiyat aynı ise Q30 alabilirsiniz. Onun incelemesi ve önereni daha çok umarım yardımcı olabilimişimdir.
Açıkçası ben ikisinin de beğenmedim nedense, ondan öncesinde TaoTronics soundburge vardı (bence) sanki onun ANC'si daha iyiydi bilemiyorum belki ilk kulaklığım olduğu için abartıyorda olabilirim ancak ikisi arasında kaldıysanız fiyat aynı ise Q30 alabilirsiniz. Onun incelemesi ve önereni daha çok umarım yardımcı olabilimişimdir.
Ama bence aralarında hiçbir fark yok bana sorarsınız.
Cevabınız için teşekkürler, sanırım Q30 alacağım sonoflow yurtdışından geliyor ve müşteri hizmetlerinin ilgilenmediği ile ilgili yorumlar gördüm içime sinmedi. Space One’a da bakacağım.Açıkçası ben ikisinin de beğenmedim nedense, ondan öncesinde TaoTronics soundburge vardı (bence) sanki onun ANC'si daha iyiydi bilemiyorum belki ilk kulaklığım olduğu için abartıyorda olabilirim ancak ikisi arasında kaldıysanız fiyat aynı ise Q30 alabilirsiniz. Onun incelemesi ve önereni daha çok umarım yardımcı olabilimişimdir.
Ama bence aralarında hiç bir fark yok bana sorarsınız
Cevabınız için teşekkürler, sanırım Q30 alacağım SonoFlow yurt dışından geliyor ve müşteri hizmetlerinin ilgilenmediği ile ilgili yorumlar gördüm içime sinmedi. Space One'a da bakacağım.
Hocam 1 more aldım herhangi br kargo sorunu yaşamadım. 8 gün de geldi. Üründe sorun çıkmadı. Arkadaşımın Q30u var 5 aylık. Mod değiştiriyormuş arada bir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.