Anker Q30 vs 1MORE sonoflow

ALIMALP

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
İkisi arasında kaldım. Aralarından hangisi daha rahatsa onu alacağım bir de ANC benim için aşırı önemli.

Hangisine karar verdiniz ya da önerdiğiniz hangisi?

Öncelikle yazdığınızı yeni gördüm bayağıdır girmiyordum,

1MORE yurt dışından geldiği için bozuk çıkmasından korktum
Anker Q30 daha güvenilir geldi ve onu aldım hem iadede asla sorun çıkartmayan bir firmaymış.

S
Öncelikle yazdığınızı yeni gördüm bayağıdır girmiyordum,

1MORE yurt dışından geldiği için bozuk çıkmasından korktum
Anker Q30 daha güvenilir geldi ve onu aldım hem iadede asla sorun çıkartmayan bir firmaymış.
Sorun değil cevabınız için teşekkür ederim Q30 alıp deneyip beğenmemiştim 1 more aldım şuan memnunum ancak bence aralarında gözle görülür bir fark yok

S

Sorun değil cevabınız için teşekkür ederim Q30 alıp deneyip beğenmemiştim 1 more aldım şuan memnunum ancak bence aralarında gözle görülür bir fark yok
Merhaba konuyu hortlatıyorum ama ben de ikisi arasında kaldım iade nedeniniz neydi? Aralarında ses bakımından çok fark var mı Q30 almayı düşünüyorum sonoflow mu almalıyım?

Merhaba konuyu hortlatıyorum ama ben de ikisi arasında kaldım. İade nedeniniz neydi? Aralarında ses bakımından çok fark var mı Q30 almayı düşünüyorum SonoFlow mu almalıyım?

Açıkçası ben ikisinin de beğenmedim nedense, ondan öncesinde TaoTronics soundburge vardı (bence) sanki onun ANC'si daha iyiydi bilemiyorum belki ilk kulaklığım olduğu için abartıyorda olabilirim ancak ikisi arasında kaldıysanız fiyat aynı ise Q30 alabilirsiniz. Onun incelemesi ve önereni daha çok umarım yardımcı olabilimişimdir.

Açıkçası ben ikisinin de beğenmedim nedense, ondan öncesinde TaoTronics soundburge vardı (bence) sanki onun ANC'si daha iyiydi bilemiyorum belki ilk kulaklığım olduğu için abartıyorda olabilirim ancak ikisi arasında kaldıysanız fiyat aynı ise Q30 alabilirsiniz. Onun incelemesi ve önereni daha çok umarım yardımcı olabilimişimdir.
Ama bence aralarında hiç bir fark yok bana sorarsınız

Ama bence aralarında hiçbir fark yok bana sorarsınız.

Ayrıca bu sıralar Soundcore space One bu kulaklığı öneren çok kişi gördüm bir göz atabilirsiniz.

Ama bence aralarında hiç bir fark yok bana sorarsınız
Cevabınız için teşekkürler, sanırım Q30 alacağım sonoflow yurtdışından geliyor ve müşteri hizmetlerinin ilgilenmediği ile ilgili yorumlar gördüm içime sinmedi. Space One’a da bakacağım.

Hocam 1 more aldım herhangi br kargo sorunu yaşamadım. 8 gün de geldi. Üründe sorun çıkmadı. Arkadaşımın q30u var 5 aylık. Mod değiştiriyormuş arada bir. Hocam garanti işi bana da sıkıntı gibi geldi ama gönderici Amazon olduğu için iade ederim diye düşündüm.

Hocam 1 more aldım herhangi br kargo sorunu yaşamadım. 8 gün de geldi. Üründe sorun çıkmadı. Arkadaşımın Q30u var 5 aylık. Mod değiştiriyormuş arada bir.

Aynı şekilde bende sıkıntı yaşamadım zaten Amazon üzerinden alıyoruz sorun yaşasan hemen düzeltiyorlar ama ANC bakımından bence yetersizler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı