İnceleme Anker Q45

Piyasada neredeyse adamakıllı kulaklığı her şeyiyle anlatan kimse yok bu yüzden iki haftaya yakındır kullandığım Q45'i kendi yorumlarımla size anlatmaya çalışacağım.

Öncelikle kutusu gerçekten mükemmel hissettiriyor, kulaklığın aldığı şekil ilk başlarda "nasıl yapıyorduk ya?" dedirtecek ama alışıyorsunuz direkt uygulamasına girmek istiyorum pairingi kusursuza yakın çalışıyor.

Kulaklığın hissiyatı sert plastikten ve güzel hissettiriyor kulaklıkların Memory Foam'ı var.

Değineceğim ilk kusuru gözlüklü birisi olarak hem dışarı ses vermesi artıyor hem de az da olsa gözlüğünüzle sizi sıkabiliyor gözlüğünüz inceyse sorun değil ama kemik gözlüklerden ise yine sorun yok fakat uzun süre ardından çıkartınca "oh be" çekiyorsunuz.

Dışarı elbette ki ses veriyor bunu engelleyemiyoruz tam seviyede dinlerseniz tüm metrobüs beraber müzik zevki sürebilirsiniz.

Transparan ve gürültü engellemesi kanaatimce güzel çalışıyor talk mode var transparan modun alt dalı olarak ve hızlı geçince güzel oluyor.

EQ ayarı öyle aşırı profesyonel biriyseniz yetersiz gelebilir, tam tersi bilgisiz iseniz hear ID dedikleri yöntemle size en iyi ekolayzır ayarını yapıyorlar ben memnunum.

Terletmesi her kulaklıkta genel olarak var ve engelleyemiyoruz elbette.

Fiyatı şu anki kurda 5.500 bandında geziyor ben Amazon'da kasım indirimleriyle 3.500TL'ye aldım memnunum.

Sorularınız olursa seve seve cevaplarım.

Ben Q30 kullanıyorum kulaklığı kablolu olarak bağladığımda mikrofon kullanılamıyor sizde durum ne?

Bende Q30 kullanıyorum daha öncesinden de Q10 kullanıyordum hepsinden memnundum. Hatta Q10'u Türkiye de ilk alanlardan biri bendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…